Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi miért megy bele egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért megy bele egy szexkapcsolatba, ha aztán ignorálja a nőt?

Figyelt kérdés

5 éve megismerkedtem egy sráccal, már az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon voltunk. Akkoriban 3x lefeküdtünk, de ebből sose voltak gondok kettőnk között. Évente párszor kölcsönösen kerestük egymást online.

Idén 3x találkoztunk, ebből az utolsó alkalommal volt szex is. Akkor este ő hozta fel, hogy ő benne lenne egy szexkapcsolatban, ha én állandó partnert szeretnék. Ő külföldön dolgozik, havonta jön haza pár napra csak. Egészen idáig azt hittem, hogy csak testi vonzódást érez ő is. Aztán tegnap beszéltem az egyik férfi barátommal, aki szerint a srác többet akarna, mint szex.

Néhány jel: úgy viselkedik, mintha a barátnője lennék, amikor vele vagyok, személyes dolgokról kérdez pl: túl vagyok e már az exemen, milyen korú gyerekek tetszenek, mit gondolok a házasságról, a jövőbeli terveiről, céljairól beszél. Volt az utolsó alkalommal egy olyan mondta, hogy úgy érzi lassan eljön az igazi, közben meg a hasam simogatta, ekkor egy olyan érzésem volt, mintha ez egy célzás lett volna, hogy én vagyok ez a személy. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.

2x kerestem, mégcsak el sem olvasta az üzenetemet..

Nagyon megkedveltem ezt a srácot és nem tudom hova rakni ezt a egészet. Ti mit gondoltok?

2020. okt. 25. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Havonta pár napot áldoz rád. A többi napon hagyd békén!
2020. okt. 25. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A srác megmondta, hogy szexkapcsolatot akar, havi pár napra. Az összes többit csak beképzeled.
2020. okt. 25. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
A srác egyenesen a szemedbe mondta hogy csak szexet akar de te megis az ismerősöd fantaziajara hallgatsz...
2020. okt. 25. 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, hogy inkább egy állandó szexpartner, mint hetente mindig más és, hogy vele lennék szexpartner, mert tudom, hogy ő se akarna tőlem többet, na ezután nem sokkal hozta fel, hogy ő is benne lenne velem. Megmondtam neki, hogy nekem nincsenek gyengébb érzéseim iránta, bár kedvelem, de párkapcsolatot nem akarnék tőle.
2020. okt. 25. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vedd szó szerint, amit mond (és tesz), ne képzelegj - főleg akkor ne, ha nem akarsz vele komolyabbat.

Nem is értelek...

2020. okt. 25. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!