Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti ha csak szexkapcsolatot akartok, akkor a férfi egyedül éljen?
Figyelt kérdés
Tehát ha szülőkkel lakik, akkor kizárt a szexkapcsolat?2020. márc. 1. 19:36
1/12 anonim válasza:
ha nem akarnak tőle semmit, akkor is éljen egyedül, saját hitelmentes lakásban...
2/12 anonim válasza:
Haza nem tudom vinni. Szoval igen. N
3/12 A kérdező kommentje:
"Ha nem akarnák tőle semmit, akkor is éljen egyedül, saját hitelmentes lakásban..."
És az neked miért baj te agyhalott, hogy van-e rajta hitel vagy sem? Te talán ki tudnál fizetni zsebből egy 15-20 milliós lakást?
2020. márc. 1. 19:54
4/12 anonim válasza:
Hát ha a nő is a családjával él meg a pasi is, akkor az egy koron felül igen kínos. Te szívesen mennél a nő szüleinek lakásába? Csak szexkapcsolatért, miközben a szülőknek is kell mondani valamit, hogy ez ki?
6/12 anonim válasza:
Jó lenne,de az ritka.Erre vannak a kiadó szobák.
7/12 anonim válasza:
Hát... Nem örülnék ha az anyja a másik szobában nézne a tvt 😂
8/12 anonim válasza:
Ide is válaszolhatsz a saját kérdésedre témába vágóan. Egyébként se mondtad, hány évesen gondolod ezt.
9/12 anonim válasza:
Én sem privátban válaszolok Drága, hanem itt. 😉 Nem, még nem szexeltem úgy hogy a pasi szülei a másik szobában nézik a tvt. És kihagynám ezt az élményt szívesen. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!