Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszahúzódó vagyok férfi létemre, egyedül maradok?
Ezt szeretnéd?
Nem?
Akkor miért nem teszel ellene?
@1: két visszahúzódó ember kb sosem jön össze. Szépen elmennek egymás mellett ezerszer és ezerszer, de egyik sem teszi meg az első lépést, egyik sem bátorítja a másikat, jelzi, hogy nyitott arra a lépésre.
Jól hangzik, hogy egyformák, kezdjenek egymással, de sosem fog összejönni.
A visszahúzódó nők egyébként általában ezért vannak jobb helyzetben, mert jön előbb utóbb valaki aki mégis lép feléjük, a visszahúzódó srácoknak viszont lépni kell, mert kb a lottó 5-el egyenértékű esélye van, hogy majd egy nő felszedi őket.
Tehát a kérdezőnek a válasz, nyitnod kell! Tudom, piszok nehéz, én is ilyen voltam, és évek mentek rá, amíg oda jutottam, hogy nyissak, minél előbb elkezded, annál előbb lesz eredménye.
Azért attól is függ hogy nézel ki.
Ma már a lányok is szoktak kezdeményezni.
Vitatkoznék a 3-assal.
Én is visszahúzódó srác voltam, de megesett, hogy mikor nagy nehezen rábírtam magam, hogy leszólítsak egy látásból ismert lányt, abból féléves „járás” lett. És ő is az a tipikus visszahúzódó fajta volt.
…Jaj, bocs, túl hirtelen válaszoltam.
Tulajdonképpen leírod, amit én is. :-D
Szóval egyetértés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!