Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért nem bírja megemészteni, ha egy nő nem akar kapcsolatot?
Van egy haverom, őt pl hiába utasítja vissza egy csaj, egy hét, hónap után újra próbálkozik. Még akkor is, ha tudja jól, hogy nem illenének össze. Ő pl már betegesen akar valakit. Na és az ilyen fickótól mentsen az ég.
29N
nem értik. de a nők is megkérdezik: hogyhogy? mióta? nyaff nyaff
nagyon emberkerülő vagyok borzasztó személyiséggel és nagyon megválogatom, kit engedek be az életembe. egyáltalán, kivel állok szóba. barátok terén is így van, nincs sok barátom. kolonccal viszont annál többször találkoztam, szóval szívesebben vagyok egyedül.
mindkét nemben vannak olyanok, akik ezt sose fogják felfogni, mert annyira félnek saját maguktól, hogy nem mernek magukkal időt tölteni kettesben. a férfiak eleve nehezebben tűrik a magukra utáltságot...
Azért mert az emberek 90%-a korlátolt agyú, aki nem fogja fel, hogy nem mindenki attól boldog amitől ő.
Ezzel egyébként érdemben nem lehet mit kezdeni.
Grátisz egyébként ha olyan munkád van, ami egyébként sem teszi ezt lehetővé (pl én EŰ-s vagyok) akkor sem értik meg. (Egy hónap 70%-ában bent vagyunk a kórházban.)
Igen így belehonolva pont most rendezték be a kórház 1/3-át Covid részlegnek. Csak idő kérdése és mi is megfogunk fertőződni, mert mi látjuk el ezeket az embereket. (Jó ok nyilván senkinek nem hibája, ez egy körülmény.)
És még ilyen körülmények között is egyesek ezzel vannak elfoglalva. Szánalmas !
Bocs ne haragudj Covidos betegeket ellátó EŰ-s vagyok, oh de hát nem érdekes volna kedved kefélni ?
Vicc komolyan vicc !
31 F Ápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!