Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért nem bírja megemészteni, ha egy nő nem akar kapcsolatot?
És akkor? Mindenkinek másra van igénye, és ha téged ez ennyire megvisel, az nem egészséges.
Volt egy exem, beszélgettünk róla, ki hogy élte meg az egyedüllétet.
Én azt mondtam, hogy persze a legjobb a megfelelő párral, de ha nincs megfelelő, akkor bármikor újra az egyedüllétet választanám, mert nincs annál rosszabb, mint mikor a nyakamban van egy kolonc.
Ő: inkább egy rossz kapcsolatban, mint egyedül, mert annál nincs rosszabb.
Szó szerint ezt mondta.
#12.24 Én a nem optimális társat is plusznak érzem, de hát ki hogy.
#12.26 Nem azzal van bajom, hogy egy adott nő nem akar kapcsolatot, hanem azzal, hogy nekem nincs. Ha nekem van kapcsolatom, leszarom, hogy például a kérdező mit akar, és mit nem.
Ő pedig azt szarja le, ha neked nincs.
Szerintem te nem egyedül akarsz lenni, hanem éppenhogy a hercegedet várod és addig sem adod magad oda a pórnép fiainak. 😃
Aki valóban csak szimplán egyedül akar lenni az nem filozófiál ilyeneken és nem ír ki ilyen kérdést hogy sajnáltassa magát hogy mennyi kérőt kell lekoptatnia.
Lássuk be ilyen koszos bugrisok egyszerűen nem érdemeltek ki téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!