Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok pasi miért nem bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért nem bírja megemészteni, ha egy nő nem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem gazdagabbat, vagy jóképűbbet várok. Nincs szexpartnerem. Senkivel nem akarok együtt lenni. Mit olyan nehéz ezen megérteni?

2020. okt. 25. 12:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

És akkor? Mindenkinek másra van igénye, és ha téged ez ennyire megvisel, az nem egészséges.

2020. okt. 25. 12:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mi nők, aki akar kapcsolatot, az is, ebben különbözünk a férfiaktól:a jelentkezők legnagyobb része olyan szokott lenni, hogy annál bőven több/jobb az egyedül is.
2020. okt. 25. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy exem, beszélgettünk róla, ki hogy élte meg az egyedüllétet.

Én azt mondtam, hogy persze a legjobb a megfelelő párral, de ha nincs megfelelő, akkor bármikor újra az egyedüllétet választanám, mert nincs annál rosszabb, mint mikor a nyakamban van egy kolonc.

Ő: inkább egy rossz kapcsolatban, mint egyedül, mert annál nincs rosszabb.

Szó szerint ezt mondta.

2020. okt. 25. 12:31
 14/23 anonim ***** válasza:
2%
Mondjuk sajnálatos mert kedves lánynak tűnsz:)
2020. okt. 25. 12:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Rossz személyiségem van és tudom is magamról. De nem lenne rosszabb, ha erre már a kapcsolatban kellene rájönni a másiknak?
2020. okt. 25. 12:35
 16/23 anonim ***** válasza:
30%
Mindenkinek van rossz a személyiségében
2020. okt. 25. 12:37
 17/23 anonim ***** válasza:
9%

#12.24 Én a nem optimális társat is plusznak érzem, de hát ki hogy.

#12.26 Nem azzal van bajom, hogy egy adott nő nem akar kapcsolatot, hanem azzal, hogy nekem nincs. Ha nekem van kapcsolatom, leszarom, hogy például a kérdező mit akar, és mit nem.

2020. okt. 25. 12:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ő pedig azt szarja le, ha neked nincs.

2020. okt. 25. 12:41
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Engem a kollégák, és a családtagok nyaggatnak folyton azzal, hogy szedjek már össze valakit. Hosszú távon fárasztó, de nem kell velük foglalkozni. Én nem fogok senkivel csak azért össze jönni, hogy a környezetem ne piszkáljon tovább. Egyik füleden be, a másikon ki.
2020. okt. 25. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem te nem egyedül akarsz lenni, hanem éppenhogy a hercegedet várod és addig sem adod magad oda a pórnép fiainak. 😃

Aki valóban csak szimplán egyedül akar lenni az nem filozófiál ilyeneken és nem ír ki ilyen kérdést hogy sajnáltassa magát hogy mennyi kérőt kell lekoptatnia.

Lássuk be ilyen koszos bugrisok egyszerűen nem érdemeltek ki téged.

2020. okt. 25. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!