Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi azt mondta valami nem passzol?
Nekem is azt mondta az első "kapcsolatom", s hogy ezért nem szerelmes, nem érez többet. 2 hónap "járás" után, 1 hónapra rá, hogy lefeküdtünk.
Rossz volt nagyon. De ha őszinte vagyok, én is éreztem, hogy nincs összhang, csak annyira vonzódtam hozzá, meg tündérmese volt az egész, újdonság, varázslat. Hihetetlen. S közben nem éreztem közel, üresnek éreztem még magam is mellette, jellegtelennek.
Szerintem érzed azt, ha passzoltok. Sokáig magamban kerestem a hibát. De tényleg nem lehet mit tenni. Meg persze megkaptam, hogy "könnyen adtam magam".
Rá fél évre lett barátom. Vele is 1-1,5 hónap után feküdtem le. És másfél éve együtt vagyunk, nagyon közel érzem őt. Szóval ne keresd magadban a hibát, lesz, akivel passzoltok.
6-os vagyok.
De becsülöm a srácban, hogy nem hülyített tovább. Amikor eldöntötte, elmondta, és hogy szerelmes akar lenni.
Szerintem nálad csak kifogás a srác részéről a lazára. Nem akar elköteleződni. Ezért divat a szexkapcsolat. Nincs nyűg meg hiszti, csak a könnyű, "jó" része.
"Jobb, ha tudom mi az, ami miatt nem."
Ezt nem lehet konkrétan megmondani. Nem konkrét dolgokon múlik az ilyen, hanem egyszerűen nem jössz be neki, nincs kémia. Biztos te is érezted már, hogy valakihez vonzodsz, máshoz nem,
Ha eroszakoskodsz, akkor valamit lehet mondani fog, ami éppen eszébe jut, de nem az a valódi ok. A valódi ok hogy nem fogad meg a személyiségével.
Igen 8, de ha rendes, akkor hamar mondja, és azt, hogy nem akar semmit. Ha azt mondja, nem akar komolyat, akkor azért még dugna párat.
Itt szimplán nem akar kapcsolatot, s nem biztos, hogy egyáltalán nem, vagy csak mert nem érzi, hogy passzolnának, de a szex még opció. Viszont így szegény lány azon őrlődik, mi a baj vele, holott lehet (nem biztos!), hogy ez csak a duma, hogy miért szexkapcsolat kell neki vele.
Amúgy tényleg nehéz megfogalmazni. Ami szerintem jól mutatja, hogy mennyire passzoltok, az a humor. Abban kijön az életfelfogás meg ilyenek.
De alapvetően az a baj a szexkapcsolat divatosságával, hogy nem mélyednek el a nemek egymás megértésében. Nem tanulnak a fiúk a lányok érzelmeiről, s egymás szükségleteiről, gondolkodásmódjáról, mert nincsenek rászorulva, a "jó" részt anélkül is megkapják. Valószínűleg az önismeret is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!