Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélnétek minden nap egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélnétek minden nap egy ellenkező nemű személlyel, ha csupán barátként tekintenétek rá?

Figyelt kérdés

Minden nap több órát beszélünk neten, vagy akár telefonon. Állítása szerint a legjobb barátja és az egyedüli személy vagyok, akivel ennyit beszél.

Én a gyerekkori barátnőimmel nem csevegek napi szinten.

Valóban csak barátság ez az ő részéről? Képes csupán barátságból egy férfi bő egy éven keresztül látatlanban ezt csinálni?

(Még nem találkoztunk)

Én 29N, ő 27F

2020. okt. 22. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem rengetegszer volt ilyen, megtanultam, hogy én kell felállítsam a szabályokat: az emberek csak komoly kapcsolatban, házasságban beszélgetnek ilyen sokat. Erősnek kell lenni és meg kell mondani, hogy Barátság szinten bőven jó, ha hetente egy-két alkalommal beszéltek. Én azt tapasztaltam, hogy az ilyen férfiak szinte minden esetben nagy terv előtt vannak: nyugatra utazás, család alapítás, nagy vizsga előtt, stb. és azután ritkulni fognak a kezdeményezések részéről vagy valami plusz nő is lesz, stb. Erőt gyűjtenek a női intelligens beszélgetésekből, hasznos infókat kapnak a hétköznapokba tőled, női viselkedésekről, helyre teszed az önbizalmát, stb.

Tényleg az a fontos, hogy beszéljen minél többet az érzelmeiről Irántad és ez a furcsa barátság fejlődjön számodra jó irányba, ő ezzel köszönve meg neked a sok Törődést.

Te most egy ingyen pszichológus vagy számára, mondom: jó sok tapasztalatom van ebben. 34N.

2020. nov. 1. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!