Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotok egy ellenkező nemű barát szülinapjára saját kezű masszázst ajándékozna?
Figyelt kérdés
Három alkalmas hátmasszázsról van szó.2020. júl. 10. 15:02
A kérdező szavazást indított:
Nem zavarna.
Zavarna.
Attól függ, ki az a barát.
111 szavazat
1/30 anonim válasza:
Leszogeznem nem vagyok féltékeny tipus nem zavar ha van a paromnak ellenkező nemu baratai, de ez a masszázs dolog engem zavarna.
2/30 anonim válasza:
Attól függ, hogy a párom masszőr -e.
3/30 anonim válasza:
Ha masszőr, akkor nem zavarna. Lelkes amatőrként tartsa meg számomra,,,
5/30 A kérdező kommentje:
Nem masszőr.
Indoklásnak is örülnék:)
2020. júl. 10. 15:07
6/30 A kérdező kommentje:
Ja, és jó lenne, ha kort is írnátok
2020. júl. 10. 15:11
7/30 anonim válasza:
#5 Így hogy nem masszőr meg plane, ne fogdossa mar a baratomat, szerintem ez tök intim dolog. Nekem eszembe se lenne egy barátomnak ilyet felajánlani, ha tudom hogy párja van. Meg ha nem masszőr, akkor hol otthon? Fura nekem nagyon
8/30 anonim válasza:
Nem örülnék, ne fogdossa mások meztelen/félmeztelen seggét.
9/30 anonim válasza:
Ha nem masszőr, akkor nem fér bele. A saját barátaimnak sem hagynám, hogy masszírozgassanak, ha nem a szakmájuk akkor túl intim dolog és nem fér bele egy baráti viszonyba.
10/30 anonim válasza:
#6: mert nem tudja mit csinál. Aki nem tanulja tanfolyamon, vagy akár könyvből, és úgy kezd el masszírozni, gyakorlatilag csak tapizni fogja a pácienst. Szerezzen masszőr oklevelet és utána mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!