Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotok egy ellenkező nemű barát szülinapjára saját kezű masszázst ajándékozna?

Figyelt kérdés
Három alkalmas hátmasszázsról van szó.
2020. júl. 10. 15:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

#17 Jézusom. Nem mondom, hogy föltétlenül féltékenykedni kéne, vagy szexualitásra gondolni, de ez egyszerūen nevetségesen néz ki. Sajnálom, hogy te nem érzed mennyire ciki. Ha masszázst akarnék ajándékozni valakinek, akkor befizetném egy szakértōhōz.

Amúgyis nem értem, hogy miért ne lenne elegendō indok az, hogy nem illik, és nem ért hozzá. Nagyon buta lehetsz, ha nem látod a problémát s szerinted ez normális.

2020. júl. 13. 10:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én baromi messze állok a féltékeny típustól, de szerintem ez barátok között túl intim és nem fér bele. Ennyi és nem több, szerintem ez pont elég hozzá. Viszont ne minket kérdezz, hanem a párodat, ami a pár két tagjának belefér, azzal nincsen probléma.
2020. júl. 13. 11:17
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Minek kellett kiemelni ezt a kérdést? 23 válaszból egyértelmű, hogy ez nem normális dolog egy kapcsolatban.
2020. júl. 13. 18:24
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék, mert ez ajándéknak elég szar, úgyhogy nyilván az az oka, hogy közeledni akar az ellenkező nemű barát felé. Akinek szüksége van masszázsra, az elmegy egy profihoz, akinek meg nincs, azt masszírozza a saját párja. Az én párom ne fogdosson másokat.
2020. júl. 24. 14:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Eleg gyanus. Gondolom erosen aluloltozotten akarja megmaszirozni az illetot a parod.

Kerdezd meg,h fog zajlani. Milyen ruha marad a masikon. Milyen testreszeit maszirozza.

2020. júl. 25. 04:01
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Végülis megbeszéltétek kérdező azóta?:D Látom, sokan válaszolnak még most is..:D
2020. júl. 25. 08:24
 27/30 A kérdező kommentje:

Mar azelott megbeszeltuk, hogy kiirtam volna a kerdest, csak kivancsi voltam, hogy kb. hol allok a "feltekenysegi skalan".

Mivel a dolog nem zavar, eleg jo helyezesem van ezek szerint!

Meg is mutattam a baratomnak, mert neha megkapom, hogy korlatozo, feltekenykedo vagyok, de ezek szerint csak az o mercejehez kepest.

Amugy ott voltam az ajandekatadasnal, tökre örült neki a lany. Hatmasszazsrol van szo (a testreszt azert rögtön megkerdeztem:D), valoszinuleg melltarto nelkul, nem tudom, de nem is annyira erdekel.

Milyen kommentar volt meg? Ja, hogy szexualisan akarnak kozeledni egymashoz - ez nincs igy. Nyilvan valamennyire intim a dolog, mert erintesrol szol, de ennyi intimitas nalunk belefer masokkal. Jot tesz a kapcsolatunknak:) (Egyebkent o tobbet is elnezne nekem valoszinuleg, mint ez. De nem nagyon izgat a tema jelenleg.)

Ja, es hogy honnan tudom, hogy nincs igy? Mert osszehoztunk egy olyan kapcsolatot, ahol, ha igy lenne, elmondana nekem;) Vagy ha sebezhetobb allapotomban vagyok, akkor nem masszirozgatna pont egy olyan csajt, akivel el tudna kepzelni tobbet, a sajat erdekeben.

2020. júl. 25. 11:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
sajnállak, hogy ez neked belefér, hogy ezt tegyék veled.
2020. nov. 14. 23:12
 29/30 anonim ***** válasza:
67%

Masszőrként is szoktam dolgozni,bár nem ez a hivatásom,inkább ez a hobbyim.

A páromat nem zavarná,ha valamelyik hölgyismerősömet vagy akár egy másik hölgyet ajándékoznék meg egy masszázzsal. 51F

2020. dec. 14. 17:13
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert mindig vannak, akiknek megfelel a lábtörlő szerep.
2020. dec. 14. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!