Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fuu nagyon unatkozok. Valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fuu nagyon unatkozok. Valami kommunikácio?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 03:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Kicsit befáradtam, igen. :D Amúgy majd felvehetlek msnre? Csak mert tök jófejnek tűnsz.

Amúgy mit csinálsz szabadidiődben? Mondjuk ma? :P

2010. aug. 9. 05:43
 32/43 A kérdező kommentje:
hm ma. igazábol midnen programomat holnapra tettem vagyis tegnap tettem a mai programjaimat holnapra .rendbe kell szednem magam. ugysem érted.:D haj körmök rucik;) felvehetsz igen. már irtam msn-t elörébb ugyemlékszem;D
2010. aug. 9. 05:46
 33/43 anonim ***** válasza:

Oké, köszi. :) Csak gondoltam megkérdezem. 27 éves vagyok, szóval megértem, ha azt mondod, hogy inkább ne vegyelek fel.

És miért ne érteném? :D

2010. aug. 9. 05:48
 34/43 A kérdező kommentje:
na pont aza fajta vagyok aki mindenkivel megtalálja a közös hangot;) a korod óh. kis fiatal:D:D
2010. aug. 9. 05:49
 35/43 anonim ***** válasza:

Azt látom, te mindenkivel megtalálod a közös hangot. ;)

A korom miatt nem cikizni :D

2010. aug. 9. 05:52
 36/43 A kérdező kommentje:

áá aggodalomra semmi ok:D jobbszeretem az ilyenkorúakat.

hm azthizsem egésznap dvdzni fogok. mert 2 kisgyerekkel vagyokmaugy összezárva mig apámék dolgoznak.elöre félek hogy felkelnek és huhuuuuu

2010. aug. 9. 05:55
 37/43 anonim ***** válasza:

Azt ne mondd, hogy te meg az idősebbekkel értesz szót könnyebben. :D

Kik a kis porontyok, akikkel össze vagy zárva? Nem lesz uncsi egész nap dvd-zni? :D

2010. aug. 9. 05:57
 38/43 A kérdező kommentje:
az egyik az édes tesóm. a másik apám barátnöjének a lánya. de van még egy ő majd csak 3nap mulva érkezik. 12évesek akimeg majd jön ő pedig 9. hát pont mindenenmegsértödnek hisztiznak. ja és képozeld.egész nap SP-t hallgatunk:) élveztes eseménydus. normálisan egy habfürdöt nemtudtam venni mert benyitogatnak szaladgálnak. beszarás.de uncsi lesz. föleg hogy maradt 2dvd amit még nemnéztem meg:Dde nemhiszem hogy megyek valahova ma elég sokat kölöttem vagyis tegnap:D
2010. aug. 9. 06:00
 39/43 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg elhiszem, hogy nincs nyugtod. :D

Na de bocsi, megyek szunyálni.. És köszi, hogy "megismerhettelek", nagyon jófej csaj vagy!

Szióó

2010. aug. 9. 06:06
 40/43 A kérdező kommentje:
énis örültem.fasza pihenést;)
2010. aug. 9. 06:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!