Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fuu nagyon unatkozok. Valami kommunikácio?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 03:03
21/43 anonim válasza:
:D Komolyan mondom, te tök szimpi vagy. :D
22/43 A kérdező kommentje:
na látod milyen szimpatikus emberekre lehet itt bukkanni kedves idegen;)
2010. aug. 9. 05:19
23/43 anonim válasza:
Tudom én azt. ;) Egyébként hogyhogy ébren ilyen későn?
24/43 A kérdező kommentje:
egyszerüen lelöhetetlen vagyok azaz igazság:D ezt neugy vedd hogy felkeltem délután és blabla.. nem:D én felkeltem 8kor és azota nyomom:D demár élvezem ezt a 1960as dvdt is ugyhogy..:Dminden szuper.bár felálltam lekapcsolni a villanyt de ráb*sztam mert k*rvára nemvolt kelkapcsolva:Dvilágosodik.jesszus
2010. aug. 9. 05:23
25/43 anonim válasza:
Igen, itt is már világosodik. ;) Csak aztán nehogy holnap - ileltve ma meg ne lehessen lelket verni beléd. :D
Felétek milyen idő? Itt már túlvagyunk két zivataron. :D
26/43 A kérdező kommentje:
hm itt olyan hideg volt rfeggel mikor elindultam kis pulcsikát kellett magamra vennem. mire odaértem majdnem melltartoraöltöztem olyan szinten tűzött a nap. kb 20percenként vettem fel meg a pulcsit:D szóval..mondjuk éppen most elég nyirkos a levegö.nemtudomhogy megyek igy futni.. belém? nemkell lelket verni.pörögni fogok nyugi;]
2010. aug. 9. 05:27
27/43 anonim válasza:
Oké, látom, te nagyon pörgős csajszi vagy. ;)
Futni mész?
28/43 A kérdező kommentje:
jajaja kellene. elég kellemes ezaz új környék. csak nagyon nemhoztam edzöcipöt.és ha sár leszkint. nemfogok fehérconversebemennni. na majdjátszok körtkobéjn-nel a lánymacskával:D:D
2010. aug. 9. 05:33
29/43 anonim válasza:
Milyen új környék? Mert nem otthon vagy most, vagy mi? :)
Jaj, aztán hamarosan nekem viszont mennem kéne aludni...
30/43 A kérdező kommentje:
most apámnál vagyok pesten.és költöztünk.
ugylátom teis befáradtál:D:D
2010. aug. 9. 05:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!