Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha a párotok bocsánatkérésre szólítana fel, mert nem egyezik a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mint általában, feleslegesen, felkapta a vizet valami kis apróságon, amihez neki (nekünk) amúgy semmi köze. Mondtam hogy hagyja abba mert nem úgy van ahogy gondolja, erre nekemesett hogy mit gondolok én hogy nem értek vele egyet, hiszen a párja vagyok, muszály. Majd felszólított hogy márpedig adjak neki igazat és kérjek bocsánatot amiért különvéleményen vagyunk. F30

Mit tennétek a helyemben?

2020. okt. 21. 08:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5.,7.válaszoló vagyok.

Továbbra is tartom a véleményem, a csaj magatartása problémás.

2020. okt. 21. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mondanám neki, hogy kérjen ő bocsánatot, mert nem egyezik az enyémmel a véleménye, mert milyen dolog, hogy nem egy véleményen van velem :D. Aztán, ha nem kapcsol, kiröhögném. De egy pillanatra sem venném komolyan.
2020. okt. 21. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Hmm, oké, nem vagy annyira rémes véleményen, mint sejtettem.

Viszont nem lehet, hogy itt a semlegességed zavarja? Döntésképteleneknek van fentartva az a bizonyos tornác. Szerintem beszélgetni akar veled, hallani a véleményed, az álláspontod, amit nem fejtettél ki, ráhagyod, hülyének láttatva őt, hogy foglalkozik egy egyre fajsúlyosabb társadalmi problémával és van róla véleménye, te meg azt mondod neki, hogy ne legyen..

Vitázz vele kicsit, érvelj(mindegy melyik oldalon), ha igaza van valamiben ismerd el(el szoktad ismerni néha, vagy bátorítod eleget?), ha nincs mondd, hogy miért, lehet a kommunikációt meg az állásfoglalást hiányolja, vagy a pozitív megerősítéseket.. A stílusa valami kegyetlen rossz, ha ezt így előadta, elég erőszakos és közönséges, dehát te választottad.

Csudijó kommunikációs technika : "megértem, hogy ez foglalkoztat, valóban fontos téma a tudatos gyermekvállalás, sok dologban egyetértek veled, de az a helyzet, hogy ez meg ez meg ez foglalkoztat most a legjobban, nincs energiám ilyeneket rendesen átgondolni. Örülnék, ha kicsit segítenél, érdekel a véleményed ezzel meg ezzel meg ezzel kapcsolatban, és ha megoldottuk, szívesen beszélgetek veled a felelősségteljes gyermekvállalásról"

Egyébként az is lehet, hogy abortusza volt, és megerősítést keres, vagy pl gyermekvállaláson töri a fejét, vagy azt akarja hallani, hogy a ti életetek elég jó és stabil, inkább nektek kellene babát gyártani, vagy egyszerűen érdekli mit gondolsz a gyerekekről, gyerekvállalásról, te milyen feltételeket tartasz fontosnak, tervezel e vele, vagy benne van e a rövidtávú terveidben..

Próbálkozz rendesen kommunikálni, mert ha passzív vagy és lekezelő"én erre nem érek rá, ne firtasd, ezzel hülyeség foglalkozni", azzal felhúzod a másikat.

Abban igazad van, hogy túl erőszakos a barátnőd problémakezelése, de aki ilyen temperamentumos, az másban is az, már biztos feltűnt.

2020. okt. 21. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Primitív nagyképű hulladék az ilyen. Később mégjobban el fog sárkányosodni. Még belegondolni is szörnyű hogy ez a hárpia hogy megkeserítheti hátralévő napjaidat. Nem vesztesz vele ha kidobod, ilyenből van annyi mint a szemét.
2020. okt. 21. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátom kifogtál egy olyan típusú embert aki nem csak intoleráns, de képtelen azt is elfogadni ha másnak más véleménye van. Számára egy vitának, egy véleménykülönbségnek egy elfogadható eredménye lehet - ha neki van igaza és pont. Ha egész életedben egy alárendelődő, bólogató János akarsz lenni akkor maradj mellette. Ha nem akkor meg ne menj bele vitába és zárd le a kapcsolatot, maradjon mellette az aki akaratgyenge és képes elviselni.
2020. okt. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!