Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzett ilyet, elmúlik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzett ilyet, elmúlik?

Figyelt kérdés

Van párom egy éve, vele minden rendben van, szeretem, jól kijövünk minden téren.

Most lett nemrég egy új férfi munkatársam, sokszor eszembe jut, mióta beszéltem vele, teljes mértékben az esetem, nagyon jó pasi és kedves is.

Nem akarom, hogy egy ilyen a kapcsolatom rovására menjen, ugye ez csak egy apró fellángolás? Megcsalni sosem csalnék meg senkit.

25 évesek vagyunk a barátommal.

2020. okt. 16. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én váltanék a másik férfira.
2020. okt. 18. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj arra, hogy ne alakulhasson ki komoly érzelem más férfiakkal, nagyon egyszerűen kerüld el, ne keresd társaságát csak ha muszáj munka miatt, ne találkozzatok így nincs rá esély bármi kialakuljon.

Barátoddal tisztázd hogyan tovább, elképzelhető más az igenyetek, amit ha nem tudtok egymásnak megadni érdemes szakítani. Változásra viszont érdemes lehetőséget adni, amihez fontos hogy elmond mi a probléma.

2020. okt. 18. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak fellángolás, velem is előfordult párszor ilyesmi, pár hónapig szenvedtem, aztán elmúlt, mintha elvágták volna, úgyhogy mindig örültem, hogy nem tulajdonítottam azoknak az érzéseknek túl nagy jelentőséget. El fog múlni, észre sem veszed, egyik pillanatról a másikra. Barátodnak ne beszélj erről, nagyon megbánthatod vele. Nekem legalábbis ha bevallaná barátom, hogy más nők is érdeklik, állandóan kételkednék benne, rossz érzésem lenne, oda lenne az önbizalmam, szerintem a kapcsolatunk is megromlana. Van amiről nem kell beszélni a másiknak, mert csak felesleges fájdalmat okoznánk neki. Nem kell a saját terhünket átteni a másikra, hogy mi megkönnyebbülhessünk.
2020. okt. 18. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!