Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik a sikertelen párkapcsolatok miatt érzett kudarcérzés valaha?
nyugi, biztos elmúlik, ez most egy ilyen időszak. próbálj meg más érdeklődésű ,kinézetű lányokat is megismerni. nem biztos hogy jó helyen keresgélsz. majd ha eljön az ideje, úgyis lesz neked megfelelő lány de ne sürgesd, az nem jó. nyisd ki a szemed és ne csak a cicababákat vedd észre, mert a cuki pasikat azok a lányok általában átvágják. járj el szórakozni, ne fordulj be!
sok szerencsét
Szia
Én is azt javaslom, hogy ez semmiképp ne törje kedved. Lányként-és nemrég még párkereső lányként-nagyon lehangolt, hogy a fiúk annyira bátortalanok, hogy nem lépnek semmit. Nem szabad ennyire félni a visszautasítástól. Ami nem öl meg, az erősáít-mondja a közmondás. És tapasztalatot is csak ezek útján szerzel, hogy majd az igazit értékelni tudd.
Igen, kezdeményezz bátran, csak nem egy életre kalkulálj, állj úgy hozzá, hogy lesz ami lessz és akkor talán nem fáj annyira , ha vége lesz.
Sok sikert
Szia!
Én ugyan lány vagyok, de én is feltettem ezt a kérdést párszor magamnak...életem első nagy szerelme a fél világgal megcsalt az orrom előtt, de annyira szerettem h semmit sem tudtam észrevenni belőle. Aztán megkeményedtem, meg is változtam kicsit ez után a csalódás után. Azóta volt jópár pasim, de velük se jött össze. Volt, hogy én szakítottam, mert egyiktől sem tudtam megkapni, amit szerettem volna - és bár nem engem dobtak, ez akkor is kudarc...
Sz'al nem tudok mit javasolni, csak azért írtam végülis, h tudd, van aki egy cipőben jár veled.
Ne keseredj, -nekem mindig ezt tanácsolják - , remélem neked bejön! :)
szia!
Én lányként mondhatom, hogy nemrég szakítottam a pasimmal és frissen megvan bennem ez a dolog, pedig nem ez az első szakításom, valahogy nekem sem jöttek össze a dolgok. Azt már tudom,hogy ez egy kínkeserves állapot és azért érezheted kudarcként,mert valószínűleg többet tehettél a kapcsolatba,mint a kedves ex. Lehet te többet adsz magadból,mint mások és jogosan érezheted azt,hogy kihasználnak. Egy biztos, amíg meg nem találod az igazit,addi számtalan kudarccal kell szembenézned. Ezekből is lehet építkezni,és olyan típusú lányokat is megismerhetsz,akikkel később már nem is kezdenél kapcsolatot. Próbálj kimozdulni és ismerkedni. Nem feltétlenül kell egyből párkapcsolatba belemeni, hagyd, hogy lazán menjenek a dolgok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!