Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai párkapcsolatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai párkapcsolatok már tényleg csak a külvilágnak való megfelelésről szólnak?

Figyelt kérdés
Ismertek olyan személyeket, akik nem azért vannak együtt, hogy a külvilág felé el tudják mondani, hogy van párkapcsolatuk?
2020. okt. 16. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szeritem igenis sok kapcsolatnak a része, még ha nem is pusztán meiatt vannak együtt. Hány meg hány olyan sztoriról meséltek már nekem is ismerősök, barátok, hogy mennyi kapcsolati problémájuk van, alig tudják már a pár éves kapcsolatukat is egyben tartani, de közben is lövöldözik a profi fotós által pénzért lőtt képsorpzatokat és meelé kanyarítják a szerelmes hashtageket, amiket valójában sosem mondanak egymásnak,de azért párszáz ismerősönek meg kiírják.
2020. okt. 20. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Rengeteg ilyen van. Főleg értelmiségi körökben, ahol van pénz is dögivel. Na ott aztán megy ezerrel a "kinek van szebb nője-jobb diplomája-szebb autója-háza-nyaralója, ki nyaralt már luxushotelben és hányszor évente..." undorító. Már az egyetemen elkezdik ezt, ha nem előbb.
2020. okt. 25. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
nekem nem a kűlvilag felé volt.. a közösségi oldalakat és szereplést kerültem.. de a hölgyek ezt díjjazák !
2020. nov. 2. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Bennem nincs meg felelési kényszer nem mindenki ilyen amúgy.

Lehet csak a te közeged ilyen.

2020. nov. 3. 11:48
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen őszinte leszek veled. Összejöttem egy sráccal, aki már az első nap után vitatkozott velem, hogy nem akarnám soha sehova kirakni a kapcsolatunkat, mert ő nála ez azt jelenti, hogy nem vállalnám fel.

Mennyire beteg a társadalom, és mennyire szomjazzák az emberek a visszaigazolást?

Nagyon is, ijesztően...(azóta szétváltak útjaink)

2020. nov. 9. 22:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk, sokféle utcában nőttünk fel

Én nem ismerek ilyen embereket.

Mióta megjelent az iWiW, majd a face, csak annyi van rólam is, hogy "kapcsolatban", se név, se kép, se nyali-fali.

A gyerekimről volt egy darabig, nagynéha.

Aki onnan akarja megismerni az életemet, az nem jár sikerrel.

2020. nov. 10. 10:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
15 ha már közösségi oldalt használsz akkor nyilván illene kapcsolatba tenned magad.. vagy jó ha rád ír 100 férfi ??! A gondolatod nagyon rossz , itt pont az olyanok mint te az egyik hiba , magadról képeket töltőgetsz fel, a hapsit meg nem vállalod ilyen kamu szöveggel hát ha jön , egy pénzesebb mi? kit nézel hülyének..
2020. nov. 10. 23:34
 18/19 anonim ***** válasza:
#17, aki ismeretlenül írogat bárkinek, az úgyse fog kelleni senkinek.
2020. nov. 11. 01:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17: a közösségi oldal nem társkereső. Nekem is írkáltak emberek, amikor kapcsolatban voltam, nem is méltattam az ilyen üzeneteket egy gyors átfutáson kívül semmire. Nem a f..szbukon éltem az életemet, ezért is nem írtam ki semmit, és szerencsére a pasim sem volt egy szocmédiafüggő féltékeny tuskó.
2020. nov. 11. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!