Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi azt mondta többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi azt mondta többször is, hogy menjek fel, ha van kedvem. Ez azt jelenti, hogy szeretne velem találkozni?

Figyelt kérdés

Nos párszor lefeküdtünk, tehát szexkapcsolat, ami egy több mint 10 éves barátságból alakult ki.

Viszont ő nem keres. Annyit szokott mondani menjek fel, ha van kedvem. Ezt mire véljem?

Nekem kellene keresnem őt? Mit gondoltok?

2020. okt. 14. 19:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
Már nem azért, de aki idegbajos, az egyedül te vagy. :) Le sem merem írni, hogy fősulis koromban nekem a szexpartnerem kifizetett egy belvárosi albit, hogy ki tudjak költözni a koliból, és hogy legyen egy fix randihelyünk.
2020. okt. 14. 22:12
 22/30 A kérdező kommentje:
Nekem is van családom.
2020. okt. 14. 22:53
 23/30 A kérdező kommentje:
Gondolom felesége volt, hogy kellett randihely. Szval csak lyuk voltál igaz?
2020. okt. 14. 22:54
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
Családod van, de mellette szexpartnered is és csodálkozol, hogy le vagy prostizva?!
2020. okt. 14. 22:55
 25/30 A kérdező kommentje:
2020. okt. 15. 08:30
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

Ezek után?

Ezek után hülye vagy,hogy egy ilyen kapcsolatban vagy.

A párod meg a szeretőd is semmibe néz.

2020. okt. 15. 08:34
 27/30 A kérdező kommentje:

El akartam költözni 1 hónapja a gyerkőccel, de megtudta és rámhívta a rendőrséget. Akiknek azt mondta hogy bántalmazom őt is meg a gyereket is. Elmentek . 2 napig nem láttam a kicsit. Visszajöttek az volt a feltétele h mindennnap le kell feküdnöm vele. Nem lehet facebookom. Csak a tesómmal beszélhetek.

Amikor először 2 éve sikerül megszöknünk. Szétverte kalapáccsal a lábát. Bement a rendőrségre és aztmondta, hogy én vertem szét. Ezek után nem tudom h menjel el a gyerekkel.

2020. okt. 15. 10:37
 28/30 anonim ***** válasza:

"Amikor először 2 éve sikerül megszöknünk. Szétverte kalapáccsal a lábát. Bement a rendőrségre és aztmondta, hogy én vertem szét. Ezek után nem tudom h menjel el a gyerekkel."

És MINEK mentél vissza?????

2020. okt. 15. 12:38
 29/30 A kérdező kommentje:
Mert zsarolt.
2020. okt. 15. 15:04
 30/30 anonim ***** válasza:
55%
És most komolyan az a legnagyobb problémád, hogy egy hapsi csak akkor találkozik veled, ha elmész hozzá egy gyors menetre? Ez is gáz, de ezt hogy egy ilyen barom mellett élsz... Ezt a problémát kell megoldani, még csak nem is saját magad miatt, hanem a gyereked miatt! Hát milyen lehet neki az otthoni légkör? Ezzel foglalkozz, ne a keféléssel már ne is haragudj.
2020. okt. 15. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!