Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi azt mondta többször is, hogy menjek fel, ha van kedvem. Ez azt jelenti, hogy szeretne velem találkozni?
Nos párszor lefeküdtünk, tehát szexkapcsolat, ami egy több mint 10 éves barátságból alakult ki.
Viszont ő nem keres. Annyit szokott mondani menjek fel, ha van kedvem. Ezt mire véljem?
Nekem kellene keresnem őt? Mit gondoltok?
"Értelmezd a leírtakat, légyszi!"
Próbáljuk, de nehéz.
Milyen barátság az, ahol csak dugni járnak össze? Az én értelmezésemben a barát az, akivel mindent meg lehet beszélni, fontos és kevésbé fontos dolgokat, akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra. A "menj fel, ha van kedved dugni" nekem nagyon nem ez a kategória.
A kislany elegge fogalomzavarban szenvedhet, mert ez meg szexkapcsolatnak is csoro. Itt a hapsi csak ello egy patront egy random hazhoz rendelheto ingyen prostiba, amelyik epp felugrik.
Gondolom, a baratsag fogalma is olyan itt, hogy ismerte elotte es mar 'barat'.
Nyugi, Kislány! Mi szexelünk, naponta akár többször is. Házasságban, egymást tisztelve, megbecsülve és szeretve.
Az ürítőlyukakat pedig mit vársz, dícsérgessük? Teged pl. a saját dugópajtid se néz semmibe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!