Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éve együtt vagyunk. Kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve együtt vagyunk. Kezd elegem lenni. A srác sexmániás és nem tudom csak a szexre kellek neki... ???

Figyelt kérdés

Állandóan fogdos. A metrómegállóban, buszmegállóban vagy éppen a mekiben eszünk és közben a melleim markolássza. A kocsiban ujjaz, a liftben lehúzza a nadrágját, hogy szopjam le stb. Mindig a szexről beszél..... MINDIG.

Azt mondja én hozom ki belőle.

Közben állandóan keres, hív, ír .. (akkor is a szex a téma 90 %-ban) ha nem válaszolok, reagálok azonnal kiborul. Elmondja naponta 20x, hogy mennyire szeret, fontos vagyok neki stb. Minden nap találkozni akar (szex is mindig van). Mi lehet ez??

38 éves

2020. okt. 13. 21:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Azért ez túlzás. Az én párom is kicsit túlfűtött, pl. rácsap a fenekemre, ha sorban állunk, szokott fogdosni, a kapcsolatunk fontos eleme a szex, DE ez csak oda-vissza működik, bizonyos keretek között. Sosem elégítenénk ki egymást proli módon valami forgalmas helyen. Ja, és tudom, hogy szeret és nem csak szexre kellek neki, mert bármit megbeszélhetünk egymással.
2020. okt. 14. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
24%

"Sosem elégítenénk ki egymást proli módon"

Nagyon konzervatív misszionárius lények... újzgatás stb,egy liftben tényleg ne ,az utcán és a központi helyeken viselkedjen az ember ezzel eggyet értek , de ha valaki szereti a másikat tombolnak a hormonjai az nem szex mániás , aki 10 percenként csapja ki magának ott más a helyzet.. máskor meg jönnek a nők hogy meglettek csalva mert otthon zsebhokira ítélték a faszit..

2020. okt. 14. 18:23
 23/25 anonim ***** válasza:
"máskor meg jönnek a nők hogy meglettek csalva mert otthon zsebhokira ítélték a faszit.."... Hajaj, nősüljön meg az ember, aztán marad a zsebhoki!
2020. okt. 14. 18:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem jártok. Ez a srác nem a párod. Csak egy szexualis eszkoznek néz. Ha nem akarsz tönkre menni minél előbb elmenekülsz tőle. Szexfüggő és valószínűleg vannak neki olyan aberált vágyai amiről nem akarsz tudni. Kíméld meg 38 évesen a lelked tőle nehogy összeomlás legyen utána meg évekig gyógyulás!
2020. okt. 16. 07:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Fenyeget is ha nemet mondasz neki? Vagy nem mersz nemet mondani mert attól félsz bántalmazni fog? Ha nem tudsz szakitani vele kérned kéne segítséget.
2020. okt. 16. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!