Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éve együtt vagyunk. Kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve együtt vagyunk. Kezd elegem lenni. A srác sexmániás és nem tudom csak a szexre kellek neki... ???

Figyelt kérdés

Állandóan fogdos. A metrómegállóban, buszmegállóban vagy éppen a mekiben eszünk és közben a melleim markolássza. A kocsiban ujjaz, a liftben lehúzza a nadrágját, hogy szopjam le stb. Mindig a szexről beszél..... MINDIG.

Azt mondja én hozom ki belőle.

Közben állandóan keres, hív, ír .. (akkor is a szex a téma 90 %-ban) ha nem válaszolok, reagálok azonnal kiborul. Elmondja naponta 20x, hogy mennyire szeret, fontos vagyok neki stb. Minden nap találkozni akar (szex is mindig van). Mi lehet ez??

38 éves

2020. okt. 13. 21:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
4%
Egészséges férfitól mit vársz , nem mindenki kora vén meg impotens..
2020. okt. 13. 23:47
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Fúj, ez nagyon gáz ez a pasi...

Nem vagyok prűd, imádom amikor hozzám ér a párom, de ha spontán előkapná a liftben, minimum megkérdezném, hogy jól érzi-e magát agyilag.

Vannak helyzetek, amikor két ember egymásnak esik. Bárhol. De az kölcsönös, nem pedig így, ahogy te íród, kérdező. Ebből a pasiból azt is kinézem, hogy a buszon ha bejön neki egy nő, simán előveszi, és kiveri rá. Sajnos láttunk már ilyet...

Ez nem egyszerűen szexmániás. Ez valami undorító mutáns, legalábbis ez az erőszakos, tolakodó fajta, számomra taszító, és beteg.

2020. okt. 14. 00:33
 13/25 anonim ***** válasza:
15%

A srác sexmániás és nem tudom csak a szexre kellek neki... ???"

A barátodat srácnak hívni.. te aztán szeretheted.

2020. okt. 14. 00:39
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha te ezeket hagyod neki, hogy fogdosson, meg le akarja cumiztatni a farkát a liftben, akkor csak gratulálni tudok. Ennyire utálod magaf, hogy ilyen szintre süllyedtél párválasztásban?
2020. okt. 14. 01:09
 15/25 orton ***** válasza:
13%

Be is ba&na ha a csajom nem imádná a farkam, őrülten prűdek egyesek. :D

Na jó nem, csak marhára nem vagyunk egyfromák. Én azt nem értem hogy a kérdező miért nem jött rá 2 hónap után, 38 évesen hogy nem passzolnak a pasival. Ennek a pasinak egy sokkal nyitottabb, perverzebb lány kell, neked meg egy konzervatívabb férfi.

2020. okt. 14. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen pasik mikor tudnak és hogyan tudnak dolgozni? Hisz állandóan a b-aszáson jár az agyuk, bármikor készek rá, így nehéz koncentrálni, elmélyülni bármilyen munkában is..
2020. okt. 14. 10:53
 17/25 orton ***** válasza:
0%
Ilyen pasi? Pasik 90%-a ilyen ha csak nem mind. Ezért kell minket imádni és bálványozni, mert még így is milyen munkát végzünk.
2020. okt. 14. 11:07
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
17-es. Anyád is ilyen mint a kérdező! Sértegesd a családodat.
2020. okt. 14. 11:21
 19/25 orton ***** válasza:
100%
18. Te jól vagy tesó? Te hibád hogy az egyszerű iróniát nem érted, én nem tudok mitkezdeni a 2 bites agyaddal.
2020. okt. 14. 15:27
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk én is szexelnék 0-24-ben, csak nincs kivel. Vagyis a párom nem akarja sosem.
2020. okt. 14. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!