Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve együtt vagyunk. Kezd elegem lenni. A srác sexmániás és nem tudom csak a szexre kellek neki... ???
Állandóan fogdos. A metrómegállóban, buszmegállóban vagy éppen a mekiben eszünk és közben a melleim markolássza. A kocsiban ujjaz, a liftben lehúzza a nadrágját, hogy szopjam le stb. Mindig a szexről beszél..... MINDIG.
Azt mondja én hozom ki belőle.
Közben állandóan keres, hív, ír .. (akkor is a szex a téma 90 %-ban) ha nem válaszolok, reagálok azonnal kiborul. Elmondja naponta 20x, hogy mennyire szeret, fontos vagyok neki stb. Minden nap találkozni akar (szex is mindig van). Mi lehet ez??
38 éves
Fúj, ez nagyon gáz ez a pasi...
Nem vagyok prűd, imádom amikor hozzám ér a párom, de ha spontán előkapná a liftben, minimum megkérdezném, hogy jól érzi-e magát agyilag.
Vannak helyzetek, amikor két ember egymásnak esik. Bárhol. De az kölcsönös, nem pedig így, ahogy te íród, kérdező. Ebből a pasiból azt is kinézem, hogy a buszon ha bejön neki egy nő, simán előveszi, és kiveri rá. Sajnos láttunk már ilyet...
Ez nem egyszerűen szexmániás. Ez valami undorító mutáns, legalábbis ez az erőszakos, tolakodó fajta, számomra taszító, és beteg.
A srác sexmániás és nem tudom csak a szexre kellek neki... ???"
A barátodat srácnak hívni.. te aztán szeretheted.
Be is ba&na ha a csajom nem imádná a farkam, őrülten prűdek egyesek. :D
Na jó nem, csak marhára nem vagyunk egyfromák. Én azt nem értem hogy a kérdező miért nem jött rá 2 hónap után, 38 évesen hogy nem passzolnak a pasival. Ennek a pasinak egy sokkal nyitottabb, perverzebb lány kell, neked meg egy konzervatívabb férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!