Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz ha múltkor úgy alakult hogy barátnőmet látták egy jó páran melltartó nélkül?? Kicsit zavar engem de barátnőm azóta nem beszélt róla.
Az ciki, amit annak élsz meg.
Németországban a csoporttársaimra folyton rászóltak, mert “nem voltak higiénikusak” és fürdőruhában szaunáztak. A finneknél meg egyik kollégám volt kint, és mesélte, hogy a cég szaunájában is tartottak meztelen megbeszéléseket.
Ennél cikibb dolgot keveset tudok elképzelni, de ők ezt természetesnek veszik.
Amúgy kicsit tinikérdésnek tűnik, meglepő számomra, hogy ebben a kategóriában van.
Nekem egyszer még a pánt is elszakadt, mikor beugrottam a medencébe.
Gáz, hogy téged az zavar, hogy más pasik megnézték. És most mit tudsz csinálni vele? Szakítasz mert lecsúszott róla a felső és még mások is láthatták ilyen kínos helyzetben? Nem ő tehet róla.
Őszintén nem értem, hogy ez miért TÉGED zavar. A barátnőddel történt, ő érezhetné magát kellemetlenül, de szerencsére túltudott lépni rajta.
Az is kizárólag őt zavarhatja, ha mások látták a mellét, nem a tulajdonod a csajod.
A kérdés hatására megkérdeztem a páromat, hogy mit szólna.
Ugyanaz, amit a #12-es válaszomban már leírtam.
Utólag hozzátette, hogy őfelőle akár nudista is lehetek, őt nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!