Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz ha múltkor úgy alakult hogy barátnőmet látták egy jó páran melltartó nélkül?? Kicsit zavar engem de barátnőm azóta nem beszélt róla.
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 14:15
11/29 anonim válasza:
Nekem Hajdúszoboszlón az aquaparkban csúzdázás közben esett le a fürdőruhám felső része. Mondanom sem kell, nagyon sokan látták a mellemet, de nem zavart nevettünk rajta, aztán ennyi volt. Úgysem látom többet azokat az embereket valószínűleg.
12/29 anonim válasza:
Most elképzeltem, mi lenne, ha én és a párom kerülnénk ilyen szituba.
A párom max annyiból érezné magát kellemetlenül, mert rosszul esne neki, ha én kényelmetlenül érzem magam. (Ez egy szép mondat volt)
Megoldottuk volna úgy, hogy én bebújok valami sarokba vagy bárhova, addig ő kirohan egy törülközőért.
13/29 anonim válasza:
Kit érdekel?!
Ne legyél már ekkora lúzer...
14/29 A kérdező kommentje:
Azért zavar csak mert sok pasi is volt ott és tuti nagyon bámulták. Szinte csak a bimbókat bírta takarni mert vagy négyszer akkora a melle mint a keze.
2020. okt. 13. 15:17
15/29 anonim válasza:
Najo mostmar ez a thread kezd olyan lenni, hogy csak fenyezed magad, hogy az asszonynak mekkora didkoi vannak, menj mar...
16/29 anonim válasza:
Jaj de rossz lehetett NEKED, mindjárt sírok.
17/29 anonim válasza:
Ha véletlen volt, és nem direkt mutogatta, akkor te vagy betegesen aggódós meg féltékeny. Menj pszichológushoz, azt ajánlom.
18/29 A kérdező kommentje:
Nem fényezem magam csak az igazságot írtam le szerintem mindenkinek rosszul esett volna ha a barátnője mellét egy csomó pali nézi.
2020. okt. 13. 15:41
19/29 anonim válasza:
Persze, rosszul esett neked. Most téged sajnálunk. Nem a barátnődet, aki az egész dolog szenvedő alanya volt, áá...
Miért nem segítettél neki? Kiszaladhattál volna a törülközőért, vagy bármiért, amivel eltakarhatta volna magát.
20/29 anonim válasza:
Egyszer egy csúszdáról lecsúszva rólam is leszállt a felső. Hát szétröhögte mindenki az agyát, én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!