Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hímk..va milyen alapon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hímk..va milyen alapon várna el bizalmat?

Figyelt kérdés

Állítása szerint kb. 35 lánnyal feküdt le, de pontosan ő se tudja. El kéne hinni, hogy pont engem ne akarna átverni?

Véleményem szerint az ilyennek nincs lelke. Emberi hulladék, semmi több.

2020. okt. 13. 08:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

"De az viszont had ne legyen már bűn, hogyha egy férfi él a vonzereje adta lehetőségekkel!"

Akkor ezt a nőknél se felejtsd el, és ne itt sírjatok :D

2020. okt. 13. 10:06
 12/30 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes, ha egy nő írja le, hogy partiba vágták, megvolt 10-20 férfinak, akkor az "természetes", meg "csak kiélte magát".

Ha egy férfi teszi ugyanezt, az "hímk..va" meg "megbízhatatlan"...

Azt mondom neked, amit az itteni, nagyon empatikus nők szoktak tanácsolni a férfiaknak, akik egy nő miatt panaszkodnak:

- Mit törődsz vele? Nem kötelező vele ismerkedni!

2020. okt. 13. 10:28
 13/30 anonim ***** válasza:
34%

12-es:

Annyira érződik rajtad a frusztrált femináci szag, hogy már csak sajnálatból reagálok.

Mindenki úgy hozza meg a döntéseit, ahogy akarja. Viszont tartsa szem előtt, hogy a döntéseinek következményei lehetnek.

Felőlem egy nő üljön bele akár 100 fszba is, szíve joga. De utána ne csodálkozzon, hogy a férfiak nagyrésze nem kér belőle komoly kapcsolat céljából. És ne itt szapulja a férfiakat, akik a múltját nehezményezik.

Nézd meg a 11-es választ. Tételezzük fel, hogy valós. Az illető nő korábban r1banc volt. Nekem ilyen múlttal nem kellene. Sok más pasasnak sem.

De talált olyat, akinek kell.

Úgyhogy ez a válaszom az eredeti kérdésre is. Hajtsa el a pasast, és keressen olyat, akinek elfogadható a múltja.

2020. okt. 13. 10:41
 14/30 A kérdező kommentje:
#13 te hol élsz? Pont fordítva van.
2020. okt. 13. 10:51
 15/30 anonim ***** válasza:
56%
Te leszel a 36. Kedves kérdező.
2020. okt. 13. 10:53
 16/30 anonim ***** válasza:
69%

14, téged sem az eszedért szeretnek... 🤦‍♂️

Na akkor mégegyszer:

Eredeti válaszomban írtam:

Hajtsd el a fickót, ha nem tetszik a múltja.

Aztán itt valaki hozta a női oldalát is a témának, amire REAGÁLTAM. Hogy a nők is élhetnek úgy, ahogy akarnak, csak viseljék a következményeit.

Hozzád visszakanyarodva:

Egy pasi olyan életet élt, ami szerinted elítélendő.

Szerencsére nem kötelező beállni 36-nak! Nyugodtan hajtsd el. Viselje a pasas is a következményeit a döntéseinek.

2020. okt. 13. 11:04
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
Én voltam ilyen pasival. Azt mondta, tőlem komolyat akar. Igazából nem bizonyosodott be, hogy ne így lett volna, mert sokkal hamarabb kidobtam. Irritáló volt, egyszerre frusztrált és nárcisztikus, az ágyban sem volt egy nagy szám, és még azt hitte, hogy hozzám képest valamiféle magasabb státuszt, szintet képvisel. Hát, max. álmában. :D
2020. okt. 13. 12:54
 18/30 anonim ***** válasza:
31%

17-es:

Irritáló volt. Frusztrált. Nárcisztikus. Gyenge az ágyban. Lenéző.

De azért csak megdugott téged! 🙄🤡😆

2020. okt. 13. 13:52
 19/30 anonim ***** válasza:
60%

Ezt ki az az ostoba, aki reklámozza? Én kb 25 lánnyal voltam, de eszembe sem jut elmondani ezt a pár legjobb barátomon és a legközelebbi családtagjaimon kívül senkinek, mert vagy irigységet vagy gyűlöletet szül. A nőknek ha akárhogy is szóba kerül akkor ilyen 5-10-et mondok (kapcsolatokkal, alkalmikkal együtt), mert tudom azt még elfogadhatónak tartják.

26/F

2020. okt. 13. 13:57
 20/30 anonim ***** válasza:
66%

Hát ez a szám tényleg sok, én nem foglalkoznék ilyennel. Lehet nem verte át mindet, de aki innen onnan, diszkóból, stb. Visz haza csajokat, annak igazából tök mindegy, csak legyen dugàs.

Nekem is volt ilyen pasim, 16 éves korára már megvolt neki vagy 20 csaj, és nem vicc. És volt egy két éve kapcsolata is, tehát amellett nos kefélt. Azt hittem majd mellettem megváltozik, milyen kis naív hülye pi csa voltam.

És azt hiszik ez a menő, ez inkább szánalmas.

És mielőtt jönne az, hogy "Jaj, biztos azért írja ezt, mert nincs rendesen megdugva", hát van most is kapcsolatom, és ő legalább ezen a téren normális, nem egy kur vahajcsàr.

2020. okt. 13. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!