Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fiuknak! Mit gondoltok a szörös lányokrol?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk honalj láb szörtelenitve de ott lenn csak bikinivonalig és nem teljesen akk mit gondoltok?lécci kort is irjatok:D2010. aug. 8. 15:04
1/13 anonim válasza:
Ha kar meg minden szörtelenítve van csak ott lent nincs az szerintem nem gááz.. bár attól függ h. mekkora :D ha nagy dzsungel akkor gááz de ha csak egy kicsit szőrős akkor szerintem nem.. de jobb szeretem csupaszon :)
15/f
2/13 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha a lány hónaalja szörös, az meg kimondottan, felizgat, ha jó szörös, de ápolt a puncija. F.
3/13 anonim válasza:
A láb meg a kar ne legyen szőrös.
Annyira gáz mikor hosszú fekete szőr van egy lány karján.
Nem csak neki gáz hanem ha meglátják az utcán nekem is gáz.
4/13 anonim válasza:
Én is borotválom az arcomat+hónaljamat és szőrtelenítem az intim területeket, cserébe elvárom, hogy a csajon se legyen szőr. 19F
6/13 anonim válasza:
Engem kifejezetten zavar a hónaljszőr,intimszőrzet,lábszőr,kézszőr...
Nem jön be ha a csajnak szőrös odalent,még ha ápolt is-.-
15/F
7/13 anonim válasza:
Engem sem zavar. Szerintem egy normális és érett férfit sem zavarna, ha tiszta és ápolt.
8/13 anonim válasza:
Persze, lehet fanszőrzet tiszta és ápolt, de nyalásnál ugyanúgy telemegy szőrrel a szád, mintha rasztacsíkokban rohadna... Szerintem amúgy is alapból az a tiszta és ápolt fanszőrzet, ami nincs. Ha van, az igénytelenség és ápolatlanság és sokat elmond a viselőjéről is.
9/13 anonim válasza:
Utolsó: miért igénytelenség, de legfőképp miért ápolatlanság?
10/13 anonim válasza:
Ugyanazért igénytelenség a meglévő fanszőrzet, amiért pl meglévő hónaljszőrzet vagy bajusz is az. És azért ápolatlanság, mert rossz ránézni, a kellemetlen szagok melegágya (ha rendesen tisztán van tartva, akkor is)+mint említettem nyalásnál nagyon zavaró tud lenni. Én biztos csak borotvált puncit nyalok, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Cserében én sem vagyok rest szőrteleníteni magam mindenhol, ahol a csajom elvárja (arc, hónalj, ágyék), vágom, h ez kölcsönösségen alapszik, mielőtt vki belekötne a túlzott elvárásaimba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!