Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól fordul át a "barátság extrákkal" rendes kapcsolatba?
Azért tettem idézőjelbe ezt a barátság extrákkal dolgot mert nem vagyunk ugymond barátok hanem ilyen sexkapcsolatnak(?) indult a dolog. Vagyis hát őszintén azt se tudom minek indult ez a sztori.
A lényeg az, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi együtt vagyunk vagy sem.
Mi alapján lehet ezt eldönteni? Vagy mikor van az hogy a "barátság extrákból" átlépünk egy komolyabb szintre?
Megkérdezni nem merem mert nem tudom, hogy mennyire érintene rosszul a válasz és mennyire hatna ki a kapcsolatunkre de főleg az én érzéseimre.
Ha valaki szeretné részletesen hallani a szitut akkor privátba elmesélem ha úgy könnyebben tudtok segíteni.
Koromat nem szeretném kiírni, de egyébként lány vagyok.
Ha nem osztasz meg semmi részletet, akkor csak azt tudom javasolni, hogy kapd össze magad, és tisztázd vele.
Hogy lehet így, szerinted találgassunk, hogy te most abból következtetsz, hogy szenvedélyesen csókol, vagy minden este dugni akar? Egyik sem releváns. Az sem feltétlenül, hogy szívesen beszélget veled.
Én mondtam már hogy csak kivagyok használva mert mindig csak sex van ha talalkozunk es akkor mondta hogy akkor nem fogunk mindig sexelni es csinalunk mast is. Meg en is mondtam hogy neha valami progit is csinalhatnank.
A napokban szoba se jott a sex hanem csak elmentunk setalni ha taliztunk.
Szoval valamennyire erdekli hogy mit szeretnek.
Problemaztal hogy csak szex van o meg megijedt hogy elveszti a partnert. Nehany setatol szerinted mar kapcsolatban lesztek?
Az meg a legrosszabb megoldas hogy nem tisztazod vele mert felsz hogy erint. Igen, sz..r kesz ha kiderul hogy nem akar tobbet de meg sz.rabb lesz ha beleeled magad es azutan fog
Ahogy 14-es mondja... egy pár sétával megvett megint egy időre, a minimális erőfeszítést beleteszi a kapcsolatba, hogy benne tartson, de semmi több.
Mondom, valami gondja van veled, nem akar felvállalni: buta vagy, molett vagy, nem azonos társadalmi csoportba tartoztok, nem vagy tanult, nem vagy bármi egyéb... szexeni megfelelsz, a minimumot rád is áldozza.
De ne aggódj, ezt évekig lehet csinálni, tudok olyat, aki 10+ évig húzta ilyen kapcsolatban, de örökké él az ember, kit érdekel pár eltékozolt év
Köszönöm a válaszokat, most kicsit elgondolkodtam.
Sokat segítettek. :)
Te vagy megint a csillagnézős, padon ülős, full szerelmes csaj, aki már 100 kérdést kiírt erről az elmúlt pár napban?
Kislány, egyet tudok mondani, te halálosan belezúgtál ebbe a srácba és reménykedsz, hogy ő is beléd, de ez sajnos egyáltalán nincs így. Annyira elvakítanak az érzéseid, hogy nem látod objektíven a dolgokat. Mellesleg itt senki nem fog tudni konkrét választ adni neked, tisztázd le vele. Ha szexeltek, talán ezt is fel tudod neki hozni, mondjuk csillagnézegetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!