Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól fordul át a "barátság extrákkal" rendes kapcsolatba?
Azért tettem idézőjelbe ezt a barátság extrákkal dolgot mert nem vagyunk ugymond barátok hanem ilyen sexkapcsolatnak(?) indult a dolog. Vagyis hát őszintén azt se tudom minek indult ez a sztori.
A lényeg az, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi együtt vagyunk vagy sem.
Mi alapján lehet ezt eldönteni? Vagy mikor van az hogy a "barátság extrákból" átlépünk egy komolyabb szintre?
Megkérdezni nem merem mert nem tudom, hogy mennyire érintene rosszul a válasz és mennyire hatna ki a kapcsolatunkre de főleg az én érzéseimre.
Ha valaki szeretné részletesen hallani a szitut akkor privátba elmesélem ha úgy könnyebben tudtok segíteni.
Koromat nem szeretném kiírni, de egyébként lány vagyok.
#3 ezért írtam idézőjelbe mert nem fedi azt amire valójában gondolok.
Ez sose volt jó barátság, sőtnem is ismerjük egymást olyan rég óta.
Soha.
Ha kellenél neki komolyabbra is, akkor nem csak dugna, de felvállalna kapcsolatban is. Ha csak szex van, akkor valami miatt nem kellesz neki ezen kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!