Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól fordul át a "barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól fordul át a "barátság extrákkal" rendes kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe ezt a barátság extrákkal dolgot mert nem vagyunk ugymond barátok hanem ilyen sexkapcsolatnak(?) indult a dolog. Vagyis hát őszintén azt se tudom minek indult ez a sztori.

A lényeg az, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi együtt vagyunk vagy sem.

Mi alapján lehet ezt eldönteni? Vagy mikor van az hogy a "barátság extrákból" átlépünk egy komolyabb szintre?

Megkérdezni nem merem mert nem tudom, hogy mennyire érintene rosszul a válasz és mennyire hatna ki a kapcsolatunkre de főleg az én érzéseimre.

Ha valaki szeretné részletesen hallani a szitut akkor privátba elmesélem ha úgy könnyebben tudtok segíteni.

Koromat nem szeretném kiírni, de egyébként lány vagyok.

2020. okt. 8. 20:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
Engem erdekel:)
2020. okt. 8. 20:17
 2/21 anonim ***** válasza:
küldheted nekem is
2020. okt. 8. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Én azt nem értettem soha, hogy mi az a barátság extrákkal? Hiszen pont azért nem kapcsolat hanem jóbarátság valakivel egy ismeretség, mert nincs szexuális vonzalom! Tehát a barátság extrákkal eleve ellentmondásos fogalom. Vagy valódi barátságnak nem lehet mondani, vagy vágy nélkül dugnak. Egyik sem az igazi.
2020. okt. 8. 20:23
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldheted.
2020. okt. 8. 20:24
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem is
2020. okt. 8. 20:25
 6/21 A kérdező kommentje:

#3 ezért írtam idézőjelbe mert nem fedi azt amire valójában gondolok.

Ez sose volt jó barátság, sőtnem is ismerjük egymást olyan rég óta.

2020. okt. 8. 20:27
 7/21 anonim ***** válasza:
nekem is küldheted
2020. okt. 8. 20:31
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem fogom mindenkinek elküldeni, valami választ így is szeretnék kapni ha lehet.
2020. okt. 8. 20:32
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem abból érezheted, ha egyre többet beszéltek + igény van programokra is, nem csak átjártok egymáshoz szexelni.
2020. okt. 8. 20:35
 10/21 anonim ***** válasza:
92%

Soha.

Ha kellenél neki komolyabbra is, akkor nem csak dugna, de felvállalna kapcsolatban is. Ha csak szex van, akkor valami miatt nem kellesz neki ezen kívül

2020. okt. 8. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!