Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállalják fel, hogy kapcsolatban? Akik nem teszik ki vélhetően nem is gondolják komolyan azzal az illetővel?
Van egy pasas akit szakmai segítség miatt ajánlottak egyébként mindennap együtt buszozunk. Van jegyese nemrég jegyezte el a csajt. Erre egy közös ismerősünk mondta, hogy én nagyon tetszek neki.
Eléggé meglepődtem hiszen jegyese van,de fbn meg egyedülálló. Mondta ismerős, hogy rég halott nekik a kapcsolatuk de kisírta a nő az eljegyzést.
Tudom ez ovis dolog. De azért mégis 2020-at írunk szerintem már " illik" megjelölni a párom. Jelzem, hogy foglalt vagyok és azt is hogy ki a szerelmem.
" csak tudod ha már valakinek van kapcsolata " illik" felvállalni."
AZ ismerősök tudják. Másra nem tartozik. Én kéthetente ha egyszer belépek Facéra és semmi ilyent nem osztok meg, és rengeteg ismerősöm sem. Mi az az FB? Kötelező talán? Mindenki fel van háborodva, ha valaki be akar tolakodni a magánszférűájába, erre önként minden tmegosztanak a világgal. Normális ez szerointed?
Tényleg dedos szint, illene felnőni és talán nem elhinni a keveréseket sem.
Nekem sincs kint, hogy kivel vagyok kapcsolatban és? Faceja sincs, pár kép van és ennyi.
Körülöttem lévő emberek tudják, hogy van párom és ennyi.
N
Nekem ez nem számít. Én élőben élek, facebookra semmi érdemi információt nem teszek fel, mert minek.
A felvállalás nem azt jelenti, hogy átíron a kapcsolati státuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!