Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha többször lefeküdtem olyan pasival, aki kb.300 lánnyal volt, mennyi esélyem van a nemi betegségre? Óvszer nélkül, persze. :S
És ő azokkal a lányokkal mikor így, mikor úgy csinálta... Szerintem legtöbbször nem használtak gumit. :S
Tudom, teljesen hülye vagyok!!!!!!! De beleszerettem, járt velem 1 és fél évet és azalatt nem érdekelt ez az oldala a dolognak.
Most meg kezdtem félni...
Kérlek ne oltogassatok, adjatok normális választ és úgy is megértem a mondandótokat!
:((
Hát az volt régebben...
Én is Erdélyben lakom!! 48 kg vagyok.... Így vennének tőlem vért??
Most komolyan erre sajnálod a pénzt? Egy HIV szűrés max 4-5 ezer forint. HPV nem tudom mennyi lehet..
Bár ha nektek még gumira sem tellett...
És amúgy is, majd ha megint lesz vmi kapcsolatod, akkor ráragasztod a pasidra is a bajaid? Inkább menj el kivizsgáltatni magad, csak nem halsz bele egy vérvételbe.
Egyébként nálunk 50 kg alatt nem lehet vért adni. Szóval rendes kivizsgálásra menj.
Anyumnak nem beszélhetek erről, de októbertől másik városban fogok tartózkodni és elmegyek mindenféle vizsgálatra.
Tellett óvszerre, csak hát a pasim nem volt hajlandó felhúzni...sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!