Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha többször lefeküdtem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többször lefeküdtem olyan pasival, aki kb.300 lánnyal volt, mennyi esélyem van a nemi betegségre? Óvszer nélkül, persze. :S

Figyelt kérdés

És ő azokkal a lányokkal mikor így, mikor úgy csinálta... Szerintem legtöbbször nem használtak gumit. :S

Tudom, teljesen hülye vagyok!!!!!!! De beleszerettem, járt velem 1 és fél évet és azalatt nem érdekelt ez az oldala a dolognak.

Most meg kezdtem félni...

Kérlek ne oltogassatok, adjatok normális választ és úgy is megértem a mondandótokat!

:((

2010. aug. 8. 00:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
300?? Talán egy hímringyóval jársz?? -.-
2010. aug. 8. 12:44
 22/32 A kérdező kommentje:

Hát az volt régebben...

Én is Erdélyben lakom!! 48 kg vagyok.... Így vennének tőlem vért??

2010. aug. 8. 13:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el kivizsgáltatni magad. Legalább aids tesztre menj el. Remélem nincs semmi bajod és így te is megnyugszol majd.
2010. aug. 8. 15:40
 24/32 anonim ***** válasza:

Most komolyan erre sajnálod a pénzt? Egy HIV szűrés max 4-5 ezer forint. HPV nem tudom mennyi lehet..

Bár ha nektek még gumira sem tellett...

És amúgy is, majd ha megint lesz vmi kapcsolatod, akkor ráragasztod a pasidra is a bajaid? Inkább menj el kivizsgáltatni magad, csak nem halsz bele egy vérvételbe.

Egyébként nálunk 50 kg alatt nem lehet vért adni. Szóval rendes kivizsgálásra menj.

2010. aug. 8. 15:54
 25/32 A kérdező kommentje:

Anyumnak nem beszélhetek erről, de októbertől másik városban fogok tartózkodni és elmegyek mindenféle vizsgálatra.

Tellett óvszerre, csak hát a pasim nem volt hajlandó felhúzni...sajnos...

2010. aug. 8. 18:02
 26/32 anonim válasza:
Én 5 éve voltam AIDS teszten, teljesen anonim volt és ingyenes. Lehet, hogy ez már változott.
2010. aug. 11. 20:00
 27/32 anonim ***** válasza:
nem változott. még mindig anonim. de a csapból is ez folyt. és mi az, h nem volt hajlandó felhuzni??
2010. aug. 11. 21:33
 28/32 anonim válasza:
szia az erdelyi csaj vagyok nem vesznek minimum 50 kg kell legyel
2010. aug. 11. 22:42
 29/32 anonim ***** válasza:
gyerekektől is vesznek vért.. ne bolondozzatok már. ez nevetséges. :D
2010. aug. 11. 22:47
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen vesznek, de nem véradáson...
2010. aug. 12. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!