Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha többször lefeküdtem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többször lefeküdtem olyan pasival, aki kb.300 lánnyal volt, mennyi esélyem van a nemi betegségre? Óvszer nélkül, persze. :S

Figyelt kérdés

És ő azokkal a lányokkal mikor így, mikor úgy csinálta... Szerintem legtöbbször nem használtak gumit. :S

Tudom, teljesen hülye vagyok!!!!!!! De beleszerettem, járt velem 1 és fél évet és azalatt nem érdekelt ez az oldala a dolognak.

Most meg kezdtem félni...

Kérlek ne oltogassatok, adjatok normális választ és úgy is megértem a mondandótokat!

:((

2010. aug. 8. 00:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Hát mi azt honnan tudjuk,hogy elkaptad-e?

Ezt az orvos se fogja tudni megmondani...csak vizsgálatok után...-,-'

De elég nagy rá az esély, hogy elkaptál valamit...mert ha tényleg 300 "nővel" volt nemi kapcsolata...hát nem lenne meglepő...

és az ilyenek, mint te...meg is érdemled...kell neked egy ilyennel ész nélkül, gumi nélkül d*gni...

Fogalmam sincs, mennyibe kerül, mivel még nem voltam ilyen helyzetben...és nem is leszek nagy valószínűséggel...:D

De amúgy szerintem ha kamuzol, hogy tüneteid vannak, ingyen is beutalnak a bőr és nemi beteg gondozóba, ahol elvégzik a teszteket...de nem biztos...kérdezd meg a házi orvosodat...

2010. aug. 8. 01:03
 12/32 anonim ***** válasza:

A méhnyakrák és a HPV nem ugyanaz...

A HPV-t azt hiszem, nem nézik meg ingyen...sajnos...

A többit nem tudom...

2010. aug. 8. 01:04
 13/32 anonim ***** válasza:
Méhnyakrák szűrésnél nézik a HPV-t legalább is szerintem nekem nézték mivel az lett az eredmény hogy hpv gyanú
2010. aug. 8. 01:11
 14/32 A kérdező kommentje:

Lehet megérdemlem...17 évesen beleszerettem egy 27 évesbe, aki túl volt egy rakás nőn és aki úgy tudta adni a dumát, ahogy csak lehet.

Hülye voltam, de ő volt az érett, felnőtt, ő is "vigyázhatott" volna rám... Na mindegy.

Nem Magyarországon lakom, nem megyek vizsgálatra és kész.

Amúgy kértem a pasit sokszor, hogy menjen el véradónak (nem tette meg) mert úgy tudom, akkor kivizsgálják a véredet mindenfélére :D.

2010. aug. 8. 01:20
 15/32 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el kivizsgáltatni magad? Legalább egy AIDS meg egy HPV szűrés nem ártana. Nem gondolod? Mert ezek ráadásul nem is okoznak tüneteket, mint mondjuk a szifilisz vagy egy kis gomba...
2010. aug. 8. 01:55
 16/32 anonim ***** válasza:
ha már lefeküdtetek, akkor miért " óvszer nélkül, persze "??
2010. aug. 8. 02:36
 17/32 anonim ***** válasza:
This is Sparta. :D
2010. aug. 8. 07:08
 18/32 A kérdező kommentje:

Hogyan csináltassak AIDS meg HPV szűrést? Szerintem rengetegbe kerül... Ha vért adok, nem vizsgálják ki??

Azért nem óvszerrel, mert akkor teljesen tapasztalatlan voltam minden téren és úgy levett a lábamról, hogy eszembe sem jutott ilyeneken gondolkodni...

:((

2010. aug. 8. 08:19
 19/32 anonim válasza:

de ha vert adsz ezeket a szureseket elvegzik rajtad es ha megvan valameik betegseged ertesitenek

en voltam mikor a tesomnak kellet vert adni baleset miatt es mindezeket megneztek :)

mondjuk ez erdelyben van (romania )

2010. aug. 8. 10:46
 20/32 anonim ***** válasza:

HPV-t akkor nézik ingyen, ha a méhnyakrák szűrésen hpv gyanús vagy...de ahhoz már eléggé "olyan" stádiumban kell lenned...szóval ha nagyon kezdetleges...akkor nem mutatja ki...ezért nem is fogják nézni...és hiába jössz itt azzal, hogy neki kellett volna vigyázni...

17 évesen...ha már nemi életet éltél...akkor neked is felelősségteljesen kellett volna cselekedned...!

Ne kend a másikra a te felelőtlenségedet...

Úgy van...ne is menjél el orvoshoz...hátha van valami bajod...aztán ráragasztod másra...az meg egy újabbra...okos...-,-'

2010. aug. 8. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!