Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek gyerekes férfiként?

Figyelt kérdés
Vagy hogyan lehetnék férfiasabb, stílusra? Párszor megkaptam a barátnőmtől, hogy gyerekes vagyok, ezen szeretnêk változtatni, csak nem tudom hogyan. Szerintem, és mások szerint is normálisan viselkedem, férfiasan nézek ki, koromnak megfelelő (45) dolgaim vannak, normálisan beszélek, stb. Szoktam mosolyogni, de nem vihogok. Vannak fiatal barátaim, de nem akarok úgy kinézni, mint ők. Nincs kapuzárási pánikom, nem a 20 éves lányok után füttyögök. Magamban semmi gyerekes dolgot nem tudok felfedezni. Jó lenne ha kaphatnék valami tanácsot erre vonatkozóan. Köszönöm!

2020. okt. 2. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezd meg őnagyságát, hogy mire mondja, hogy gyerekes vagy. Ő tudni fogja, nem mi itt.
2020. okt. 2. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem a kinézetedben meg a stílusodban kellene keresned a hibát.

Az én párom 30 éves, nekem ő kinézetre maga a megtestesült férfi. Viszont, azon kívül, hogy az ágyban akar és tud irányítani, az élet többi területén én érzem magam a dominánsabb félnek, pedig fiatalabb vagyok.

Néha elég sértődékeny tud lenni, ha vita adódik, inkább menekülne, vagy rövid válaszokat ad, stb. - én ezt a viselkedést érteném gyerekesnek, ha én mondanám neki.

Szerintem nálatok is valami kommunikációs dolog lehet a probléma.

2020. okt. 2. 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Elég gyerekes a kérdésed is! :)
2020. okt. 2. 07:34
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Egészkonkrétan nem sikerült egy fia konkrétumot leírni. Javaslom ugyanazt, mint a #1-es.
2020. okt. 2. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Kit zavar, ha gyerekes vagy? Szerinted pl. nem is vagy az. Ezt lehet, a barátnőd csak úgy mondja, mint a "butuskám", a "picikém", vagy a “bogaram“.

Ha zavar, mondd meg neki, hogy zavar, és kérd meg, hogy többet ne mondja! Ha extra magas az EQ-ja és az IQ-ja is, akkor nem fog kiröhögni!

2020. okt. 2. 07:50
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
A nők előszeretettel használják a gyerekes es mint egy ot éves jelzőt, legtobbszor alaptanul mint sima sertes (ferfiassagba gazolas rombolas sokaknak hobby es jobban erzik magukat tőle). Ne foglalkozz vele, ha magaddal megvagy elegedve akkor mindegy.
2020. okt. 2. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Rám is azt mondták sokszor hogy gyerekes vagyok, nőként, sokat mosolygok, jószándékú vagyok, nem vagyok befásulva. Jobban érdekelnek a dolgok megoldásai, mi hogy működik, mint az hogy az emberek között ki a góré, és kinek szabad először megszólalni, stb. Az embererek nagy része helyezkedik napjai nagy részében, azt már észrevettem, nekem meg erre külön oda kell figyelnem mert nem tartozik az érdeklődési körömbe, és nem jön automatikusan. Talán ezért mondják.
2020. okt. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!