Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok hülye választ írtam már, mert frusztrált vagyok a nőtlenség miatt. De szeretném evvel a bocsánat kéréssel helyrehozni. Szóval megbocsátassz?
Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 20:12
11/27 A kérdező kommentje:
Valójában inkább a rosszindulatért kérnék elnézést és a neheztelésért kérnék elnézést ha tudnék amilyen a hétköznapokban voltam. Nem volt könnyű
2020. szept. 26. 20:49
12/27 anonim válasza:
Miért nem attól kérsz bocsánatot, akit konkrétan megbántottál?
13/27 anonim válasza:
#12 Gondolom azért mert azok már rég tiltották.
14/27 A kérdező kommentje:
A padlóról jövök lépésenként haladok
2020. szept. 26. 21:12
15/27 anonim válasza:
Ez a bocsánatkérés azt mutatja, hogy működik a lelkiismereted. Miért ne kaphatnál bocsánatot? Spongyát a korábbi válaszaidra, felejtsük el őket! Nyugodtan indulhatsz tiszta lappal.
16/27 anonim válasza:
Köszönöm, atjott az üzenet. Akkor bocsátok meg, ha kimaszol miattunk a gödörből.
A lépéseidet nyomon fogom követni innentől és nyújtom a fényből a segítő karom.
De ha még 1x mellényúlsz, többet nem fogom nyújtani érted.
Üdv: a nőd :)
17/27 anonim válasza:
A bocsánatkérésnek csak akkor van értelme, ha komolyan gondolod és változtatni akarsz a viselkedéseden a jövőben.
Ha így tervezed, akkor remélem, sikerrel jársz.
18/27 anonim válasza:
Persze,megbocsátok.Amúgy is csak azért látogatom az oldalt,hogy röhöghessek a hülye válaszokon.
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitivitást!:)
Oh 16 van nőm jeee
2020. szept. 26. 22:08
20/27 peca1000 válasza:
Megbocsájtok, akárki is vagy, de engem nem bántottál meg, mert kérdést se írok ki.
Én is sokszor provokatív cinikus, paraszt módon válaszolok a kérdésekre, de eszembe sem jutna bocsánatot kérni, hisz direkt teszem, nevelő célzattal, hogy a helyes útra tereljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!