Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány félénk, visszahúzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány félénk, visszahúzódó, hogyan tudna rajta változtatni? 23/L

Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Járj gyakrabban emberek közé. Ennek nincs más megoldása, csak az, hogy gyakrabban veszel részt ilyen társas helyzetekben.
2020. szept. 26. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Elegyedj úgy szóba sok különböző emberrel, hogy csak az emberi mivoltukat látod bennük, tehát ami összeköt, és semmi többet. Az egésznek a célja a gördülékeny társalgás kell, hogy legyen. Ha ez megy, utána már jönni fog a többi magától. Legyél érdekes EMBER!
2020. szept. 26. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és komolyan nem tudom. Nekem az a baj, hogy “félek” egyszerre sok ismeretlen ember előtt megnyilvánulni, mert túlságosan is érdekel a véleményük, szóval inkább csendben maradok, de így meg elkönyvelnek mamlasznak, és senki sem akar velem beszélgetni, én meg hiába próbálok kedvesen érdeklődni, az egyirányú kommunikációt nem lehet hosszan fenntartani.
2020. szept. 26. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3: rohadtul egészségtelen, ha önmagad megítélésében, az énképedben, sőt, a saját magadhoz fűződő viszonyodban ennyire élet-halál fontossággal esik latba mások véleménye. Miért nem változtatsz ezen?
2020. szept. 26. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom és próbálok, de kísért a múlt és emiatt nem megy egyről a kettőre.
2020. szept. 26. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosabban kötődsz a múlthoz, mert úgy döntöttél, hogy teljes figyelmedet erre fordítod. Elgondolkodhatnál legalább azon, hogy az olyan "súlyú" eseményeknek, amely például téged kísért, meg az unalmas hétköznapoknak az időtartama, amikor éppen nem bánt téged senki, meg nem is tapos az önbecsülésedben, mennyiségileg hogyan ARÁNYLANAK egymáshoz. És akkor rájönnél végre, hogy valójában ezt inkább te csinálod saját magaddal.
2020. szept. 26. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!