Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen viszonyra mit lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen viszonyra mit lehetne mondani?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó ismerősöm, akivel szoros fiú-lány barátságot ápoltam. Többen mondták hogy tuti járunk de én eleinte nem tudtam rá úgy nézni, ő folyamatosan keresett, érdeklődött irántam. Nagyon kedves volt velem meg dicsért kívül-belül. Mi dig mondta hogy menjek vele egy projekten meg ha 1 hétig nem voltam suliban már kérdezte mikor megyek. Utána hirtelen rosszba lettünk, inkább a hátam mögött tevékenykedett mint hogy elém állt volna. Nem éreztem egyenes húzásnak. Megbántott ezzel és elzavartam, mondtam neki, hogy ne keressen. Ekkor a közös barátaink mondták neki hogy beszeljük meg, de ő végig arra hivatkozott hogy nem fog a bocsánatért esedezni és amúgy is azt momdtam hogy hagyjon békén. Azóta is azt mondják, állandóan rólam beszél. Így igazából kettesben sosem tisztáztuk a dolgot, évek teltek el, viszont nekem elkezdett tetszeni a srác. Fáj hogy tudta jól hogy megbántott mégse keresett személyesen. Ennyire nyomós indok lenne a 'hagyj békén'? Hiába nem keres, ő is folyamatosan néz, ha ránézek, mindig elkapja a tekintetét de valamelyik nap is éreztem hogy bámul hátranéztem és hosszasan nézett akkor nem is kapta el a tekintetét. Nagyon fáj viszont hallani hogy a közös barátainknak meg negatívan beszél rólam. Minek nézeget meg nyomoz még mindig utánam ha közben meg ellenséges velem?

19/L

2020. szept. 26. 06:43
A kérdező szavazást indított:
Elutasítástól fél, nem mer közeledni
Büszke, nem akar bocsánatot kérni
Utál
Érdeklem, esélyes hogy korábban tetszettem neki, de az összeveszés után már nem lenne semmi se ugyanolyan
8 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de ez erősen tini kategória.

Amúgy nőként mondom, hogy te most csodát vársz? Azt mondtad hagyjon békén, elhajtod, de hirtelen megtetszik és most már közeledhetne.

Miért nem kérsz bocsánatot tőle te? Simán mondhatnád hogy nem akartad csúnyán elhajtani, meg hogy eddig fajuljon a dolog köztetek.

(Halkan megjegyzem, a mai világban nem ciki a nőnek kezdeményezni.)

2020. szept. 26. 07:00
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Na ezért nem kezdek 25 alatt senkivel :D gyerekek az alatt még.
2020. szept. 26. 07:19
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Miután elküldted, hogy hagyjon békén, ő megértette és megtette. Ha ennyire érdekel ez a srác, lépjél felé te, nincs veszteni valód.
2020. szept. 26. 07:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ez igencsak nem felnőtt kategória.

Elküldted a picsába, hogy hagyjon békén most hirtelen elkezdett tetszeni és kár, hogy nem beszéltétek meg? Azért anya, annyi érzelmi intelligenciának kellene lenni, hogy nem küldesz el senkit, a pics.ba elvégre nő vagy.

Az meg a másik, hogy mit vársz? A srác próbálkozott, elutasítottad sőt mondhatjuk úgyis, hogy megaláztad. A srác még rád rád néz, de inkább a kényelmetlenség miatt. Ne legyen hiú ábrándod, hogy még mindig istennőnek tart. Ami volt azt félkézzel összezúztad.

2020. szept. 26. 08:08
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Mi mást lehetne mondani, mint azt, hogy tini vagy, a problémád gyerekes, és eltévesztetted a csoportot, mert attól nem lettél felnőtt, hogy betöltötted a 18-at.
2020. szept. 26. 08:27
 6/19 anonim ***** válasza:

Szólítsd őt meg és kérj egy találkozót.

Csak nyerhetsz (megnyered ŐT), mert veszíteni már többé-kevésbé leveszítetted, de szerintem nem végleges. A barátainak bizonyára azért beszél rólad negatív értelemben, mert kellemetlen beismernie, hogy nem kellett Neked.

Ffi.

2020. szept. 26. 09:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Én aláztam meg? Az nem számít, hogy ő meg elárult??
2020. szept. 26. 09:58
 8/19 A kérdező kommentje:
És barátok voltunk, tehát miért is aláztam meg? Mert itt mindenki arról beszél, hogy én mit tettem de hogy mi volt a kiváltó ok, arról semmit. A válaszok 1%-a válasz a kérdésemre
2020. szept. 26. 10:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, az hogy megírtad miszerint "Hirtelen rosszba lettünk" és a hátad mögött tevékenykedett ez nekünk válaszolóknak nem sokat mond. Csak most sült ki (#7.), hogy elárult. Ez is kevés. Kinek, mit? A CIA-nak a szojte kozmikus rakéták gyártását árulta el, mert az a Te munkád eredménye (Nyilván túloztam)? Ha Te nem lépsz feléje, ő feléd aligha lép. Válassz!
2020. szept. 26. 10:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hátad mögött tevékenykedik = elárul?

Hogy jön össze a kettő?

" Megbántott ezzel és elzavartam" Hát igen, ez nem megalázás.

2020. szept. 26. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!