Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély, hogy egy "14 éves pár" örökre együtt maradjon? Egyátalán volt már ilyen?
0% 2010-ben
de 100 évvel ezelőtt volt ilyen
Mesélek egy szép sztorit, de ez aztán nagyon ritka!!
Az unokatesóm szülei így ismerkedtek meg: Egy buliban a lány 14 volt a fiú 25, nagyon bejöttek egymásnak és megtörtént a dolog, lefeküdtek. A szülők marhára nem örültek és most 3 gyereket nevelnek és boldogan élnek.
én 15 éves voltam amikor megismerkedtem a volt férjemel , 10 évig együtt voltunk boldogan , utana össze házasodtunk es rá 6 hónapra sajnos minden megromlot :o(( nem tudjuk miert , mintha hirtelen kiszeretem volna belöle , mint ember mai napoig szeretem es fontos nekem hogy boldog legyen , es ma is azt mondom hogy nagyon nagy mazlista az a lány akit majd elvesz feleségül .....
nekem azota van más kapcsolatom , jol megvagyunk nagyon szeretem , minden fantasztikus vele ( de valahol tudom hogy ugy mint az elsö szerelmem soha senki nem fog szeretni)
ja és hozzá tenném azt is hogy mai napig jol megvagyunk mint baratunk ... ha valami baj van rögtön engem hiv , en vagyok az elsö akitöl tanacsot kér ..... !!!!
most nem tudom ezzel segitetem vagy csak kiöntötem a lelkem :o( ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!