Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként lépni? Randira hívni?
Van egy srác, kB 1 hónapja ismerem. Ismertségünk 3. napján már bizalmat szavazott nekem. Nagyon bensőséges beszélgetés kerekedett. Nagyon nagyon hasonló a személyiségünk. Ugyanazokat a dolgokat szeretjük és amúgy egy csodálatos srác. Nem volt még barátnője, mert nagyok az elvárásai. Nem a külsőt illetően, hanem a belső tekintetében. Szerintem megvan az összhang, de nem nagyon bűjik elő a csigaházból, ki kell csalni onnan, de olyankor megint minden jó. Én tipikusan az a lány vagyok, aki bár kicsit még visszahúzódó, de figyelmes és őszinte. Van humorom is, de inkább a mély beszélgetések én érzem otthon magam. Ezért is szeretném valahova kettesben elhívni valamerre. Az első találkozás és még egy alkalom kivételével mindig volt körülöttünk valaki. (kolisok vagyunk, nagy baráti tarsasaggal) Soha nem éreztem még ennyire stabilan, hogy valakire szükségem van.
Mit tegyek? Ő 22 én 24.
Köszii.
Vard meg hogy elhivjon ha mar nagyon nagyon akar Teged akk elhiv!
De ha csak egy jo menetet akarsz akk elhivhatod nyugodtan!;)
Ki hivott el kit?
Mennyire nyilt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!