Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként lépni? Randira hívni?
Van egy srác, kB 1 hónapja ismerem. Ismertségünk 3. napján már bizalmat szavazott nekem. Nagyon bensőséges beszélgetés kerekedett. Nagyon nagyon hasonló a személyiségünk. Ugyanazokat a dolgokat szeretjük és amúgy egy csodálatos srác. Nem volt még barátnője, mert nagyok az elvárásai. Nem a külsőt illetően, hanem a belső tekintetében. Szerintem megvan az összhang, de nem nagyon bűjik elő a csigaházból, ki kell csalni onnan, de olyankor megint minden jó. Én tipikusan az a lány vagyok, aki bár kicsit még visszahúzódó, de figyelmes és őszinte. Van humorom is, de inkább a mély beszélgetések én érzem otthon magam. Ezért is szeretném valahova kettesben elhívni valamerre. Az első találkozás és még egy alkalom kivételével mindig volt körülöttünk valaki. (kolisok vagyunk, nagy baráti tarsasaggal) Soha nem éreztem még ennyire stabilan, hogy valakire szükségem van.
Mit tegyek? Ő 22 én 24.
Köszii.
Sajnos az ilyen típusú pasik általában tele vannak komplexusokkal, de a puding próbája az evés. Na meg hátha te tudod kezelni. Persze az is lehet, hogy azért nem lép, mert nem jössz be neki.
De nekem személy szerint sose lett jó vége, ha én jártam egy pasas után.
Nőként lépni?
Hogy a fenébe ne!
Ez csak itt a keleti végeken dogma,hogy a nő az csak szépen várjon ölbetett kézzelvalakire,mert neki ez a dolga.És hiába is jön be neki valaki,inkább mondjon csak le róla,de akkor se tegyen semmit.
Ugyanannyi jogod van megszólítani,hívni azt,aki tetszik,mint egy férfinak!
Hajrá!
Ha ő nem lép, mert gátlásos, és te sem lépsz, mert társadalmi elvárások meg minden, akkor semmi sem fog történni. Nem ezt akarod.
Szerintem semmi akadálya, hogy randira hívd.
De ha nem akarod egyértelműen randira hívni, akkor próbálj csak kettesbe kerülni vele, amikor egyébként is találkoztok. Pl. szép idő van, sétálunk egyet? Láttad már ezt a kiállítást (bármit)? Kiugrunk egy kávéra, hambira? Beszélgessünk egy csöndesebb helyen!
Aztán a végén említsd meg neki, hogy mikor érnél rá legközelebb. Ne konkrét időpontot, mert hátha akkor pont tényleg nem ér rá. Mondjuk: A jövő hét elején megismételhetnénk.
A gátlásos srácok a visszautasítást akarják mindenáron elkerülni. Jelezd neki, hogy jól érzed magad a társaságában. Néha érj hozzá mintegy természetesen, hogy ő se féljen hozzád érni.
Régen én is gátlásos voltam, tudom, milyen béna ilyenkor az ember.
55F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!