Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,pàrvàlasztàskor érdekel benneteket,hogy a nő milyen anyagi körülmények között él és ha van egy gyereke akit egyedül nevel?
"A gyereket az apja támogatja, segít is a nevelésében"
Na szóval apuci jön-megy, apucinak igényei vannak, apuci belepofázik mindenbe...
NA EZÉRT nem kell olyan nő akinek gyereke van.
Lehetsz akármilyen csinos és szép meg gazdag...
Én visszalépnénk, ugyanis csak gazdag, jómódú nőkre hajtok.
Valamiért felnézek rájuk, és ilyenekre indulok csak be.
Anyagi helyzet nem érdekel,azt én előteremtem, de az hogy milyen körülmények között él az viszont igen(mennyire igényes magával szemben). Aki nem tart rendet, nem takarítja a környezetét, nem tartja rendben a konyhát és a fürdőt, piszkosak az ablakok, az nálam nem jöhet szóba. Nem érdekel milyen színű a csempe vagy régi a konyhabútor, az csak pénz kérdése.
Ami a gyereket illeti, ha tehetem nem kezdek kis gyerekes nővel, mert abból tapasztalatom szerint soha nem lesz nyugodt, harmonikus kapcsolat, főleg ha a gyerek apja is képben van. A gyereknél az első dolog amit megfigyelek az az anyjával való kommunikációja, hogyan nevelte, mennyire hallgat rá, mennyire tiszteli. Nagyon árulkodó tud lenni mennyit foglalkoztak azzal a gyerekkel korábban mikor folymatosan lázad, amikor azonnal látszik hogy nincs megnevelve, minden apróság miatt balhézik, akkor riadót fúj az agyam és menekülök.
43F
Ebben max a gyereket látom "problémának", a közgondolkodás alapján...
Engem nem zavarna, de nyilván az összkép a fontos, a külső mellett a személyiség, a humor, a "rendezettség", és persze a nyitott gondolkodásmód, minden értelemben.
Anyagias a világ.
De szerintem aki az általad felsoroltak miatt nem választ az menjen melegebb éghajlatra.
Én párt választottam és ott nem a gyerek vagy az aktuális anyagi helyzete dominált.
Nem bantam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!