Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/férfiak! Volt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/férfiak! Volt olyan szakasz az életetekben, amikor tényleg nem akartatok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy egy kívül-belül jó férfit/nőt is visszautasítottatok (volna), mert pont olyan élethelyzetben voltatok. Ha volt már ilyen, akkor miért?
2020. szept. 20. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt. Szerelmi csalódás után itt kerestem volna vígasz szexet. Ellevelezgettem itt mindenféle pasival, aztán képcsere után a legtöbbtől elmenekültem, volt aki egyenesen ijesztőnek tűnt, volt akiben semmi nem fogott meg, volt aki átküldött egy képet a tökéletes testéről és tényleg tökéletes volt, de ugyanannyira untam, mint az összes többit és rájöttem, hogy nem kell nekem szex senkivel.
2020. szept. 21. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:
2-es, nő vagy, vagy férfi?
2020. szept. 21. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Válás után a hátam közepére se kívántam egy nőt sem.Arra fondoltam,hogy még egyszer nem fogok másokhoz igazodni,és jol megvagyok egyedül is.

Kb 4hónapig tartott ez az állapot.

F

2020. szept. 21. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!