Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal, elvált, vagy válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, elvált, vagy válás előtt álló kisgyerekes anyukák válaszoltok?

Figyelt kérdés

Tőletek szeretnék kérdezni, hogyan alakult a válás utáni kapcsolatotok ( vagy kapcsolataitok).

Hogyan/ Hol ismerkedtetek meg?

Mennyire tudtátok megoldani a randizást?

Komoly kapcsolat(ok) alakult(ak), vagy inkább csak rövidebbek?

Az új párotok elfogadta a gyermekeiteket? És a gyerek(ek) Őt?

Összeköltöztetek?

Minden érdekel, kérlek írjatok!

Köszönöm! :)

2020. szept. 19. 08:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%

Ha azért akarsz vàlni mert szerelmes lettèl, de nem pokol a kapcsolatod akkor nagyon meg fogod bànni.

Az ilyen szerelmi kapcsolatok válás és összekóltözés utàn hamar véget érnek.

A pàrom is egy màsik pasi miatt hagyott el 1 gyerekkel pedig nem volt rossz a kapcsolatunk, csak épp szerelmes lett.

A válás utàn 2 hónap múlva kidobta, utàna egyik szelhàmos pasi jött a másik után, anyagilag is átvertèk, depressziós lett, kóltözött egyik albérletből a másikba, egyik hitelből ugrott a másikba .... aztán nagyon tragikus vége lett.

Tehàt jobb egy müködő kapcsolatot megjavítani, felturbózni, mint egy újat keresni.

2020. szept. 19. 11:02
 12/29 A kérdező kommentje:

10-es, na ilyet nem akarok.... :(

11-es: barátok vagyunk már csak..jobb napjainkon.

Én se vafxokt még idős, nem így szeretném leélni az életem...

A pasikat meg azért megválogatom.

Nem vagyok egy nagy férfihajhász, a férjem volt az első, akinek odaadtam magam.plátói szerelmem volt, de már egy igazi kapcsolatra vágynék, ahol elfogadnak és megbecsülnek..ahol nem a pénz számít.

2020. szept. 19. 11:31
 13/29 A kérdező kommentje:
11-es.. milyen tragikus vég? :(
2020. szept. 19. 11:49
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy alkalmi kapcsolatom volt a válás óta, azt is a véletlen hozta.

Nagyon sokat dolgozom, gyakorlatilag időm sincs sem randizni, sem szórakozni járni.

2020. szept. 19. 12:37
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
#9 remélem tudod mi a teendőd. Ha nincs munkád,van időd csinossá vállni. Munkát keresni...
2020. szept. 19. 12:50
 16/29 anonim ***** válasza:
#10. Na ugye,hogy a szülőkön(segítsegen ) is múlik.
2020. szept. 19. 12:51
 17/29 A kérdező kommentje:

Nálam szüleimre nem igazán lehet számítani, rlég elfoglaltak, nem érnek rá. Ritka, ha igen..

Akkor is félve kérdezem meg.... tudnának-e vigyázni az unokájukra....

2020. szept. 19. 13:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor ott az apa, az apás hétvége. Esetleg tesó (kölcsönös gyerekfelvigyázással), gyerekes barátnő.

Valaki legyen, mert anélkül nehezebb ügy.

2020. szept. 19. 13:34
 19/29 A kérdező kommentje:

Igen, az apa és az ő családja... esetenként

Sajnos, sok gond van ott is -egészségügyi, anyagi...- így nem annyira szeretem, ha ott van, de más segítség nem igazán van..

De igyekszik az ember...

2020. szept. 19. 13:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

15: A csinossá váláshoz újra meg kellene születnem, teljesen más felmenőktől. Nem fogynom kellene ugyanis...

Olyan munkahely pedig nincs, különösen errefelé, ahol bejárással együtt(!) 4 órás a munkaidő. A logisztika miatt viszont ennél több esetünkben nem fér bele. Ezzel az a gond, hogy a férfiak kapásból azt hiszik, eltartót keresek. Holott dehogy, még összeköltözni sem igazán szeretnék.

(9)

2020. szept. 19. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!