Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, elvált, vagy válás előtt álló kisgyerekes anyukák válaszoltok?
Tőletek szeretnék kérdezni, hogyan alakult a válás utáni kapcsolatotok ( vagy kapcsolataitok).
Hogyan/ Hol ismerkedtetek meg?
Mennyire tudtátok megoldani a randizást?
Komoly kapcsolat(ok) alakult(ak), vagy inkább csak rövidebbek?
Az új párotok elfogadta a gyermekeiteket? És a gyerek(ek) Őt?
Összeköltöztetek?
Minden érdekel, kérlek írjatok!
Köszönöm! :)
Ha azért akarsz vàlni mert szerelmes lettèl, de nem pokol a kapcsolatod akkor nagyon meg fogod bànni.
Az ilyen szerelmi kapcsolatok válás és összekóltözés utàn hamar véget érnek.
A pàrom is egy màsik pasi miatt hagyott el 1 gyerekkel pedig nem volt rossz a kapcsolatunk, csak épp szerelmes lett.
A válás utàn 2 hónap múlva kidobta, utàna egyik szelhàmos pasi jött a másik után, anyagilag is átvertèk, depressziós lett, kóltözött egyik albérletből a másikba, egyik hitelből ugrott a másikba .... aztán nagyon tragikus vége lett.
Tehàt jobb egy müködő kapcsolatot megjavítani, felturbózni, mint egy újat keresni.
10-es, na ilyet nem akarok.... :(
11-es: barátok vagyunk már csak..jobb napjainkon.
Én se vafxokt még idős, nem így szeretném leélni az életem...
A pasikat meg azért megválogatom.
Nem vagyok egy nagy férfihajhász, a férjem volt az első, akinek odaadtam magam.plátói szerelmem volt, de már egy igazi kapcsolatra vágynék, ahol elfogadnak és megbecsülnek..ahol nem a pénz számít.
Nekem csak egy alkalmi kapcsolatom volt a válás óta, azt is a véletlen hozta.
Nagyon sokat dolgozom, gyakorlatilag időm sincs sem randizni, sem szórakozni járni.
Nálam szüleimre nem igazán lehet számítani, rlég elfoglaltak, nem érnek rá. Ritka, ha igen..
Akkor is félve kérdezem meg.... tudnának-e vigyázni az unokájukra....
Kérdező, akkor ott az apa, az apás hétvége. Esetleg tesó (kölcsönös gyerekfelvigyázással), gyerekes barátnő.
Valaki legyen, mert anélkül nehezebb ügy.
Igen, az apa és az ő családja... esetenként
Sajnos, sok gond van ott is -egészségügyi, anyagi...- így nem annyira szeretem, ha ott van, de más segítség nem igazán van..
De igyekszik az ember...
15: A csinossá váláshoz újra meg kellene születnem, teljesen más felmenőktől. Nem fogynom kellene ugyanis...
Olyan munkahely pedig nincs, különösen errefelé, ahol bejárással együtt(!) 4 órás a munkaidő. A logisztika miatt viszont ennél több esetünkben nem fér bele. Ezzel az a gond, hogy a férfiak kapásból azt hiszik, eltartót keresek. Holott dehogy, még összeköltözni sem igazán szeretnék.
(9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!