Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire etikus felkeresni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire etikus felkeresni a párod exeit és kifaggatni őket a párodról?

Figyelt kérdés
Haragudnátok, ha ilyet tenne az új párotok?
2020. szept. 17. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát barátom te is "szépen" akarod kezdeni a kapcsolatodat ha ennyire nem bízol a párodban. Mi lesz a következő lépés Mr. Sherlock, ellenőrizgeted a telefonját, bepoloskázod? Bocs, de neked komplett környezettanulmány, pszichológiai szakvélemény kell hogy megbízz valakiben?

Ne lepődj meg ha miután visszajut a fülébe lapátra tesznek. Az emberek "valamiért" nem szeretik ha ellenőrizgetik, kontrollt akarnak gyakorolni felettük ÉS nem bíznak bennük, betegesen féltékenyek.

2020. szept. 18. 00:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Haragudni nem, mert nem vagyok ilyen típus, de az exem számai bűvülne eggyel 😃
2020. szept. 18. 05:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudna, kik az exeim?
2020. szept. 18. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán semennyire.

Én az exek létezéséről sem akarok tudni!

Hogy mennyi volt, meddig, semmit!

2020. szept. 18. 08:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Na látjátok, ezért kell szűzen megházasodni.

Tessék? Azt mondjátok, de nagyon sok házasság gallyra megy és utána mi lesz?

Ezért kell elsőre és egyszer okosan dönteni, hogy a jövendőbeliddel csakis egymáséi legyetek, elsők és egyben az utolsók, akivel boldogságban öregedtek meg egymás mellett.

2020. szept. 18. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen.

Egyáltalán nem haragudnék. Jó önismeretibés egymás megismerésében jó beszélgetések születhetnek belőle.

2020. szept. 18. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de te gy idióta vagy! :D ekkora hülyeséget... hány éves vagy?

És mi van akkor ha az ex szándékosan negatív dolgot mond? Vagy kitalál olyan gáz dolgokat ami nem igaz? Vagy ha az exének van új párja és te meg ilyen hülyeségekkel zaklatod, hogy Józsiról faggatózol?

Amúgy ezt,hogy gondoltad? Sorban el mész hozzájuk vagy felhívod az exeit és bemutatkozol, Kovács Jutka vagyok a Józsi új barátnője, meséljél már nekem a Józsiról mert kíváncsi vagyok az előéletére... Ha valaki ilyen hülyeséggel keresne meg akkor elküldeném a...

2020. szept. 18. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!