Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatalabb lányokat (12-19)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb lányokat (12-19) kérezem. Mikor engedék meg a szüleitek hogy egymással aludjatok a szerelmetekkel? És tiltották a szexet? Volt felvilágosító óra (amit a szülők tartottak)?

Figyelt kérdés

Jah és még 1-2érdés... hány évesen és meddig engedett ki anyukátok/apukátok a városba? :)

Hány évesen vesztettétek el? Vagy mikor akarjátok?

Nektek fontosabb(volt)az első?Nagyon fájt?

2010. aug. 6. 19:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
hát most 10vok vagyis leszek 11.hó 16-án én 13- 14 éves koromban akarom majd na és nincs csajom xd most meg nem szoktam menni sehova (minek kéne ilyenkor? :DDD
2010. aug. 6. 19:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Még nem volt barátom, ezért még nem is tiltották a szexet. Felvilágosítás a suliban volt. 9-ig engednek. Olyan 16-17 éves koromban akarom elveszteni a szüzességemet.
2010. aug. 6. 19:59
 23/30 anonim ***** válasza:
ja és 13l
2010. aug. 6. 19:59
 24/30 anonim ***** válasza:

Az első barátom 140 km-re volt tőlem:D És 14 voltam, mikor összejöttünk:D

Először csak egy napra járkáltunk egymáshoz, aztán egyszer "véletlenül" lekéste a vonatát...de anyum nem haragudott:)

Meg nekem is viszonylag hamar megengedte, hogy ott aludjak, mert úgy gondolta, hogy ha vmit akarunk, azt nappal is megcsináljuk..és ebben igaza volt:D

Mondjuk úgy gondolom, hogy bennem meg lehetett bízni. Tudtam mindent a menstruációról, a teherbeesésről, a védekezésről, mit kell csinálni ha kiszakad a gumi stb.

Amúgy 15 voltam, mikor lefeküdtem vele, de akkor már egy éve jártunk.

2010. aug. 6. 20:10
 25/30 anonim ***** válasza:

Nővéremet most sem engedik nagyon, 19 múlt.SOsem engedték meg neki, elment 18 évesen és.

Szüleimmel nincs jó kapcsolatom, felvilágosító az iskolában volt, anya csak mindig azt mondja a tesómnak, ne csináljon hülyeséget.Engem nem engednek bulizni, se pasizni, csak a tanulás.No pasi, no szex

L16

2010. aug. 6. 21:04
 26/30 A kérdező kommentje:
Sztem kérdezz rá hogy miért ilyen? lehet h ien korába történt vele vmi vagy olyat tett amit megbánt :S
2010. aug. 6. 21:13
 27/30 StephanieXx ***** válasza:

Anyukám 18 évesen engedte meg,hogy a barátomnál aludjak (első barát)

18 évesen vesztettem el

Nem tartott felvilágosító ótát,azt mondta,hogy vigyázzak...:D

2010. aug. 6. 21:22
 28/30 anonim ***** válasza:

Még nem volt komoly kapcsolatom, ha itt fog aludni valamikor is a barátom biztosan nem fogják megtiltani (mert ugye a tiltott gyümölcs mindig vonzóbb, +biztosan tudják, hogy nem sakkozni fogunk este) Felvilágosító óra a suliban volt, de tudja anyum, hogy "mindent" tudok a szexel kapcsolatban. Nem szoktam eljárni a saját városomban (1. nincs is kivel, 2. semmi sincs szinte a városunkban) Még szűz vagyok, de 16-17-18 éves koromban szeretném elveszíteni, de ha jön egy fiú akivel sokáig leszek együtt és úgy érzem vele tökéletes lenne elveszíteni, akkor megtenném:) Bulizni még nem engednek. Amúgy nem szeretem megbeszélni az ilyeneket anyukámmal, pedig mondta hogy nyugodtan elmondhatok neki akármit, de még is kínosan érzem magam=/

bocsi ha hosszú lett:D

15L

2010. aug. 6. 21:34
 29/30 anonim ***** válasza:
hát akkor jófej szüleid vannak
2010. aug. 6. 21:39
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem szivessen engedik hogy együtt aludjak a barátommal,de a szomszédban lakik szóval megoldható hogy haza jövök.Felvilágosítás mindig van:D17évessen vesztettem el-kellemes volt...nem sürgettem semmit...:D

18L

2010. aug. 6. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!