Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb lányokat (12-19) kérezem. Mikor engedék meg a szüleitek hogy egymással aludjatok a szerelmetekkel? És tiltották a szexet? Volt felvilágosító óra (amit a szülők tartottak)?
Jah és még 1-2érdés... hány évesen és meddig engedett ki anyukátok/apukátok a városba? :)
Hány évesen vesztettétek el? Vagy mikor akarjátok?
Nektek fontosabb(volt)az első?Nagyon fájt?
Az első barátom 140 km-re volt tőlem:D És 14 voltam, mikor összejöttünk:D
Először csak egy napra járkáltunk egymáshoz, aztán egyszer "véletlenül" lekéste a vonatát...de anyum nem haragudott:)
Meg nekem is viszonylag hamar megengedte, hogy ott aludjak, mert úgy gondolta, hogy ha vmit akarunk, azt nappal is megcsináljuk..és ebben igaza volt:D
Mondjuk úgy gondolom, hogy bennem meg lehetett bízni. Tudtam mindent a menstruációról, a teherbeesésről, a védekezésről, mit kell csinálni ha kiszakad a gumi stb.
Amúgy 15 voltam, mikor lefeküdtem vele, de akkor már egy éve jártunk.
Nővéremet most sem engedik nagyon, 19 múlt.SOsem engedték meg neki, elment 18 évesen és.
Szüleimmel nincs jó kapcsolatom, felvilágosító az iskolában volt, anya csak mindig azt mondja a tesómnak, ne csináljon hülyeséget.Engem nem engednek bulizni, se pasizni, csak a tanulás.No pasi, no szex
L16
Anyukám 18 évesen engedte meg,hogy a barátomnál aludjak (első barát)
18 évesen vesztettem el
Nem tartott felvilágosító ótát,azt mondta,hogy vigyázzak...:D
Még nem volt komoly kapcsolatom, ha itt fog aludni valamikor is a barátom biztosan nem fogják megtiltani (mert ugye a tiltott gyümölcs mindig vonzóbb, +biztosan tudják, hogy nem sakkozni fogunk este) Felvilágosító óra a suliban volt, de tudja anyum, hogy "mindent" tudok a szexel kapcsolatban. Nem szoktam eljárni a saját városomban (1. nincs is kivel, 2. semmi sincs szinte a városunkban) Még szűz vagyok, de 16-17-18 éves koromban szeretném elveszíteni, de ha jön egy fiú akivel sokáig leszek együtt és úgy érzem vele tökéletes lenne elveszíteni, akkor megtenném:) Bulizni még nem engednek. Amúgy nem szeretem megbeszélni az ilyeneket anyukámmal, pedig mondta hogy nyugodtan elmondhatok neki akármit, de még is kínosan érzem magam=/
bocsi ha hosszú lett:D
15L
Nem szivessen engedik hogy együtt aludjak a barátommal,de a szomszédban lakik szóval megoldható hogy haza jövök.Felvilágosítás mindig van:D17évessen vesztettem el-kellemes volt...nem sürgettem semmit...:D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!