Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb lányokat (12-19) kérezem. Mikor engedék meg a szüleitek hogy egymással aludjatok a szerelmetekkel? És tiltották a szexet? Volt felvilágosító óra (amit a szülők tartottak)?
Figyelt kérdés
Jah és még 1-2érdés... hány évesen és meddig engedett ki anyukátok/apukátok a városba? :)
Hány évesen vesztettétek el? Vagy mikor akarjátok?
Nektek fontosabb(volt)az első?Nagyon fájt?
2010. aug. 6. 19:08
3/30 anonim válasza:
én 1 hónap múlva 15 éves leszek és még egyáltalán nem zavar,hogy szűz vagyok. sőt!az zavarna,ha már nem lennék az. 16-17-vagyakár18 éves koromban szeretném elveszíteni.L
4/30 A kérdező kommentje:
csaj vagyok és 14 éves :)
2010. aug. 6. 19:19
5/30 anonim válasza:
szia:D van pár kérdés:D
1. 7 hónap után engedték, én akkor kérdeztem meg legalábbis.. akkor voltam 14.
2. nem tiltotta
3. volt felvilágosító de akkor még 11 voltam:D
4. hát 15 évesen még haza kellett jönnöm kilencre ha nem bulizni mentem, most már addig maradok el amíg akarok.
5. 14 évesen
6. fontos volt és nem fájt
7/30 anonim válasza:
én már 11 éves koromban együtt aludtam a pasimmal, és kb 12 lehettem amikor először szeretkeztünk:)
éjjel volt, és náluk történt. azóta már rég mással vagyok, de volt már egy két pasim, és ált. együtt alszunk
14nő
8/30 anonim válasza:
Hu nálunk még nem aludt egy srác se de egy hétre elmentunk nyaralni ésott egymás melet aludtunk ..ÉS ált addig maradok kint amig akarok ?D
9/30 anonim válasza:
jah 15 éves voltam mikor elvesztetem ..:D Most 16 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!