Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatalabb lányokat (12-19)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb lányokat (12-19) kérezem. Mikor engedék meg a szüleitek hogy egymással aludjatok a szerelmetekkel? És tiltották a szexet? Volt felvilágosító óra (amit a szülők tartottak)?

Figyelt kérdés

Jah és még 1-2érdés... hány évesen és meddig engedett ki anyukátok/apukátok a városba? :)

Hány évesen vesztettétek el? Vagy mikor akarjátok?

Nektek fontosabb(volt)az első?Nagyon fájt?

2010. aug. 6. 19:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
71%

12 évesen elveszteni a szüzességet... na mind1, nem szólok semmit :P

na pár kérdésedre válasz, ami érint is: most vagyok 15, nem nagyon szoktam elmenni itthonról este, bulizni semmiképp, ha du. elmegyek, fél 10-re itthon kell lennem.

17-18 évesen szeretném elveszíteni.

15L

2010. aug. 6. 19:27
 12/30 A kérdező kommentje:
én 14 éves vagyok most nincs senkim és anya előlt h apádal beszélgettünk h itt aludhat majd bárki bármikor nálla.. meg nem tiltjuk azt se mert ha akarod akkor is megteszed ha nincs megengedve.. sztem anyámnak igaza van...meg mondta h használjunk kotont XD
2010. aug. 6. 19:29
 13/30 A kérdező kommentje:
nagyon engedékenyek a szüleim? 13évesen 10 ig marahattam kint :)
2010. aug. 6. 19:30
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

"14nő"

ez valami vicc??:D:D:D:D

2010. aug. 6. 19:34
 15/30 anonim ***** válasza:
Amikor 1 hónaposak voltunk, igen tiltották a szexet, de nem is került szóba csak a 3.együttalvásnál, akkor is csak annyit kérdeztek meg hogy "ugye még nem történt meg?!" én 14 éves voltam ö 17. 15évesen vesztettem el, amikor 9hónapja voltunk együtt, és igen fontos volt az első, és nem fájt :)
2010. aug. 6. 19:34
 16/30 anonim válasza:

uh 12 évesen????? ez már tényleg beteges....

én is még ezzel várni szeretnék...meg h nálunk aludjon a barátom hát nem tudom...mondjuk még sose volt egy normális se csak ilyen két hétig tartó és csak a szájra pusziig jutottunk el...3 hónapig találkozgatam egy fiúval és msn.nem meg kérdezte h járunk mondom meg lehet próbálni de kérdezgette élőbben is csak nem mertem neki igent mondani na mindegy igent mondtam msn-nem és 2 másodpercre jött a h nem lenne e kedvem vele egyet pettingelni... hát mit ne mondjak nekem elég is volt annyi ... többet nem akartam vele találkozni de még mindig próbálkozik...én nem tudok anyu előtt így megnyílni h ilyenekről beszélgetsünk...

2010. aug. 6. 19:40
 17/30 anonim válasza:
ja és 15L
2010. aug. 6. 19:42
 18/30 anonim ***** válasza:
a kérdező kommentjének kétszer futottam neki, de nem sikerült megértenem. Annyit ki tudtam belőle venni, hogy anyukád nem fog túl erősen, dehát ő tudja... én anyukám is sokat megenged nekem, ez már a másik kérdésedre a válasz, nekem pasim még nem volt, de engem is sokáig elenged. Bulizni nem járok, viszont ha elmegyek vhova, akkor mindig azt mondja, h akkor megyek, amikor akarok. De csak azért, mert teljesen megbízik bennem, és tudja, hogy nem egyedül vagyok, szóval nem történhet semmi baj. (meg amúgy is 10 fele mindig hazamegyek) Te esetedben viszont nem engedném meg anyukád helyében, hogy sokáig elmaradj, mivel tudja, hogy már pasizgatsz... dehát mondom, ő dolga. bocsi, h hosszú lett. :D 16L
2010. aug. 6. 19:43
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszi... :) e ha én pasizdatok be is mutatom a szüleimnek :D minig.. vagyis ha komoly kapcsolatnak érzem... és eddig 1ikel se olt bajuk de azt monták ha nem lenne szimpi nekik a srác akkor se tiltanának tölle mert én választok.. és magamnak :)
2010. aug. 6. 19:51
 20/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha kihagyok betüket de vezeték nélküli a billentyűm és most valami baja van.. ás pár betűt nem ír csak ha nagyon erősen nyomom meg.. :S
2010. aug. 6. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!