Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poliamor kapcsolatról vélemény, valaki él ilyenben?
Okés baby, de akkor én is kefélni fogok másokkal? Így is benne vagy? 😂
Ha két emberhez akarsz kötődni, akkor igazából egyhez sem teljesen. Az hogy szereted a többeseket még nem kell két emberrel élned, mert a gyakorlatban nem fog működni.
Egy egegészséges heteroszexuális férfi nem megy bele ilyen hülyeségbe. Egy épelméjű férfi nem hajlandó így becsicskulni, hogy osztozkodnia kelljen egy nőn.
Mondjuk egy normális nő sem viselné ezt el.
Arra viszont van egy minimális esélyed, hogy kifogsz két lelki sérült flúgost, akik hajlandóak ilyesmire.
Ja igen. És nálam is ugyanígy teljesen oké ha több ember van mége lőttem a sorban, szóval többedik szerelme vagyok, akár az én leginkább szerelmemnek, csak legyen boldog és osszuk meg a szeretetet.
Így annak is végtelenül örülnék ha a páromnak lenne rajtam kívül még más is, mert így több a jó, többen vagyunk, akik megosszuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!