Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Poliamor kapcsolatról vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poliamor kapcsolatról vélemény, valaki él ilyenben?

Figyelt kérdés
Nőként nagy vágyam, hogy 2 férfival éljek egyidejűleg, akikbe egyaránt szerelmes vagyok és hárman együtt egy magasabb szintű szexualitást éljünk meg. Eddigi barátaim elutasították ezt az elképzelésem.

2020. szept. 15. 11:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem csodálom, gondolom kisebbségi komplexusod van és ebből akarsz önbizalmat meríteni hogy többen is versengenek érted. Ugyanezt gondolom arról a férfiról is aki két nővel akarna együtt élni. Van két alacsony önértékelésű csicska akik egy harmadik komplexusost ajnároznak. :))
2020. szept. 15. 12:06
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem is értem mi lehetett a problémájuk. 🤔🤷
2020. szept. 15. 12:07
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Keres egy ilyen biszex, félhomár párost!
2020. szept. 15. 12:08
 4/19 A kérdező kommentje:
Nincs kisebbségi komplexusom, nem kell, hogy ajnározzanak. Csak hetero pasik jöhetnek nálam szóba, nekik nem kell egymással semmit csinálni.
2020. szept. 15. 12:22
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Okés baby, de akkor én is kefélni fogok másokkal? Így is benne vagy? 😂

Ha két emberhez akarsz kötődni, akkor igazából egyhez sem teljesen. Az hogy szereted a többeseket még nem kell két emberrel élned, mert a gyakorlatban nem fog működni.

2020. szept. 15. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

Egy egegészséges heteroszexuális férfi nem megy bele ilyen hülyeségbe. Egy épelméjű férfi nem hajlandó így becsicskulni, hogy osztozkodnia kelljen egy nőn.

Mondjuk egy normális nő sem viselné ezt el.

Arra viszont van egy minimális esélyed, hogy kifogsz két lelki sérült flúgost, akik hajlandóak ilyesmire.

2020. szept. 15. 12:33
 7/19 anonim ***** válasza:
27%
Én is ilyenre vágyom, csak fordított felállásban:)
2020. szept. 15. 12:42
 8/19 anonim ***** válasza:
13%
Én erősen spirituális vagyok. Vágyom, hogy egy csapatban többen is szerelmesek legyenek egymásba, olyan mértékkel és formával, ahogy a személyiségek együtt kompatibilisek. Én szeretnék poliamór kapcsolatban élni, de egy monogám emberrel vagyok együtt. Titkon vágyok a lehetőségekre, mert nem elégít ki érzelmileg. Nekem kellenek a nagy meditációs lelki egyesülések.
2020. szept. 15. 13:00
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Menj el pszichológushoz, hogy feltárjátok ennek az okát.
2020. szept. 15. 13:01
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ja igen. És nálam is ugyanígy teljesen oké ha több ember van mége lőttem a sorban, szóval többedik szerelme vagyok, akár az én leginkább szerelmemnek, csak legyen boldog és osszuk meg a szeretetet.

Így annak is végtelenül örülnék ha a páromnak lenne rajtam kívül még más is, mert így több a jó, többen vagyunk, akik megosszuk magunkat.

2020. szept. 15. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!