Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több nő vágyik arra, hogy?
Egy felnőtt kapcsolatban megverje, verje, alázza a férfi a nőt? Ez miért, hogyan tudná feldobni a szexualitást?
Ez a kérdés inspirált a további kérdés boncolgatására:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Aham. Szóval te ebből az egy kérdésből azt szűrted le, hogy "egyre több nő" vágyik ilyenre?
Amúgy teljesen kizárt.
A hatoshoz hasonlóan engem se a fájdalom, hanem a korlátozás, alárendeltség izgat szex közben. Szeretem a durvább "b@szást" is, mikor nincs finomkodás. Ugyanakkor igényem van a normális előjátékra és a lassú szerelmes szexre is.
De tény, hogy ha csak rajtam múlna az előbbi gyakrabban kerülne elő mint az utóbbi.
Viszont ez csak a szexre korlátozódik. Ha valaki le akar dominálni a párkapcsolatot belül, akkor rövid úton kilépek. Ugyanígy teszek, ha verbális, vagy fizikai agressziót tapasztalok. Még az se kell, hogy meg is verjen, elég ha tárgyakban tesz kárt, dobálózik, csapkod, vagy üvölt mint a vett malac.
Miert kellett lepontozni csak azert, mert azt mondtam hogy aki parkapcsolaton belul szereti azt hogy megverjek, vagy megalazzak nem egeszseges? miert, az? :)) hat elnezest kerek.
Nem a szexre gndoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!