Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vágyik egyszerű életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyik egyszerű életre egy olyan pasi, akinek megva mindene?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki elég érdeklődő irányomba. Elég nagy anyagi különbség van köztünk. De ő mondta, h neki már elege van abból,h a körökben amiben mozog mindenki csak azt nézi ,h kinek hány háza van, meg milyen végzettsége, karrierje stb. Mondta,h sokan hiszik, h neki nagy igényei vannak, pedig ő valójában csak egy egyszerű életre vágyik. Azt is mondta, h nagyon kedvel engem és látja,h én nem egy ilyen felszínes ember vagyok,tudja h nem azért keresem a társaságát,h bármi hasznot húzzak belőle. De nem értem, miért akar ő egyszerű életet élni,miért mondja,h nincsenek nagy igényei,ha egyszer neki sokkal több adatott meg, mint a legtöbb embernek.
2019. szept. 5. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet akar tőled valamit. Sokaknak teher különben a vagyon. Annyira nem ritka dolog ez.
2019. szept. 5. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyszerű élet a jó. A sznobkodás, vetítés egy folyamatos előadás...
2019. szept. 5. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért,mert mindene megvan.
2019. szept. 5. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Lehet hazudik és nem is olyan nagy ember, mint mondja és ezért neked mondja, hogy jobb az egyszerű élet, mert csak ezt tudja neked biztosítani és te ezért felnézel rá, mert a szemedbe az van, hogy ő lemond miattad a másik életéről, ami nem is létezik amúgy.
2019. szept. 5. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert jó az egyszerű élet, gondtalan, megnyugtató - én is a pénzt hajszoltam, jól ment :)

Aztán egy pillanatban valahogy úgy éreztem, mint a Hobit c. filmben Szorin amikor az aranypadlón áll egyedül...

Konkrétan pár millióval a kezemben új vállalkozást akartam nyitni, és egy csinos titkárnőt felvenni, mert épp nem volt barátnőm... aztán végiggondoltam, mit is akarok, mennyire abszurd, és elmentem dolgozni - na persze egy olyan helyre, ahol volt egy bájos lány :)

29/F

2019. szept. 5. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Aki bele tud látni ebbe az egészbe az tudja, hogy egy 20 milliós autóval járni naponta nem feltétlenül egy üdítő élmény. Például mész és mindenki szúrós tekintettel néz rád aztán sokan direkt le akarnak nyomni majd a béna kis autójukkal, meghúzzák az oldalát stb. Barátnő keresés nem egyszerűbb semmivel hiszen nem tudhatod hogy a pénzedet szereti a lány vagy a többit (esetleg mindkettőt). Aztán egy következő szempont lehet hogy minél több drága cuccod van annál többet lehet költeni javításokra is. Ha sok mindened van akkor lehet több mindent kezdesz el félteni. Ha minden nap megteheted hogy a legpuccosabb éttermekben egyél, legdrágább ruhákban járj a legszebb lányokkal szexelj akkor is ki tud égni az ember. Nem véletlenül nyúlnak közülük sokan a drogokhoz. A léleknek jót tesz ha van mire/kire felnézni, csodálni. Valahogy így tudnám megfogalmazni. Bár ha egy nagyon gazdag ember új célokat keres például afrikai éhezőknek segít és egyéb hasonló célokat tűz ki akkor tuti jó úton halad.
2019. szept. 5. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a pénz nem minden. Többet ér a nyugalom, béke, tisztaság.
2019. szept. 5. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Tévhitekkel ellentétben, pénzen nagyon mindent nem lehet megvenni : boldogság, nevetés a családdal, közös kirándulás a családdal, gondoskodás, este összebújás, sétálni csak úgy, szeretet stbstb.

Én is ismerek egy srácot, apja cégtulajdonos, nem is akár milyen, a csávó csak úgy elautózik Olaszországba meginni egy kávét, minden ruhája világmárka, havonta új sportautó, stb, és ő mondta nekem egyszer, hogy őt már nem boldogítja semmi! Egyszerűen nincs motiváció, nincs miért felkeljen, már agyon bulizta magát, bármire rábökött, megkapta. Nincs már semmi, se élmény, se tárgyat, amitől jól érzi magát, figyelj, a srác 31 éves. Soha nem volt komoly kapcsolata, valószínűleg nem is lesz. Képtelen rá, kiégett.

2019. szept. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!