Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyik egyszerű életre egy olyan pasi, akinek megva mindene?
Mert jó az egyszerű élet, gondtalan, megnyugtató - én is a pénzt hajszoltam, jól ment :)
Aztán egy pillanatban valahogy úgy éreztem, mint a Hobit c. filmben Szorin amikor az aranypadlón áll egyedül...
Konkrétan pár millióval a kezemben új vállalkozást akartam nyitni, és egy csinos titkárnőt felvenni, mert épp nem volt barátnőm... aztán végiggondoltam, mit is akarok, mennyire abszurd, és elmentem dolgozni - na persze egy olyan helyre, ahol volt egy bájos lány :)
29/F
Tévhitekkel ellentétben, pénzen nagyon mindent nem lehet megvenni : boldogság, nevetés a családdal, közös kirándulás a családdal, gondoskodás, este összebújás, sétálni csak úgy, szeretet stbstb.
Én is ismerek egy srácot, apja cégtulajdonos, nem is akár milyen, a csávó csak úgy elautózik Olaszországba meginni egy kávét, minden ruhája világmárka, havonta új sportautó, stb, és ő mondta nekem egyszer, hogy őt már nem boldogítja semmi! Egyszerűen nincs motiváció, nincs miért felkeljen, már agyon bulizta magát, bármire rábökött, megkapta. Nincs már semmi, se élmény, se tárgyat, amitől jól érzi magát, figyelj, a srác 31 éves. Soha nem volt komoly kapcsolata, valószínűleg nem is lesz. Képtelen rá, kiégett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!