Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat, hogy érdekelje már a saját egészsége? Kegyetlenül izzad, a semmitől is jóformán mindenhol, és óriásira hízott a hasa.

Figyelt kérdés
182-184 cm körül van, és legutóbb ha jól emlékszem, 103 kilót nyomott már. Nem brutálisan elhízott, normál alkata lenne alapból, egyedül a hasa az, ami óriási, már a térdei is alig bírják el. Ülőmunkát végez, a sportolást nem bírja, és állandóan patakzik róla a víz mindenhol (arcán, nyakán, hasán, stb.). A legkisebb munkától is előjön nála, pl. kitereget a fürdőben, főz egyet, de sokszor ültében is. Szaga nincs neki, csak vizes. Aggódok érte, hogy komolyabb baja lesz, de csak kifogásokat keres, ő megbékélt ezzel a szituval, meg, hogy alig eszik, az a has csak víz, ilyeneket mond. A táplálkozása is elég rendszertelen és nem is túl egészséges. Sokat vitatkoztunk már ezen, de nem hatja meg semmi, az se ijeszti meg, hogy idő előtt infarktusa lehet és meghalhat.

2020. szept. 14. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Én úgy kihajítanám egy idő után, mint macskát sz.arni.
2020. szept. 14. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Akkor hagyd a francba, ha nem te akarod idő előtt temetni.
2020. szept. 14. 12:19
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Mond meg neki, hogy vizsgáltassa ki magát, mert te nem akarod végignézni ahogy pár éven belül lerobban, arra keressen magának más nőt akkor.
2020. szept. 14. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez téged is minősít ,ha ilyen alakkal vagy. Te sem lehetsz különb.
2020. szept. 14. 12:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért minősítene? Attól még valaki lehet értelmes és jószívű, mert valami oknál fogva nem érdekli a saját egészsége. Nem, én nem vagyok elhízott, ha erre céloztál. Tanult, művelt ember, a környezete szereti és én is. Nagyon aggódom érte, és nem tudom elképzelni, mi lehet vele, amiért még az se ijeszti meg, hogy meghalhat jóval az ideje előtt. Cigizni és inni nem szokott, tehát nem egy züllött alak.
2020. szept. 14. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos az a baj, hogy ha ő nem látja meg magán, hogy fogyni kell, akkor te nemigazán tudod rávenni a fogyásra, mozgásra. Ha vannak gyerekek az ok lehet arra, hogy változzon. Én is anno sokat bicajoztam, és 20 év után ismét elkezdtem, pedig alapvetően nem vagyok kövér (171/82 kiló), első pár alkalom magyon durva volt, de szerencsére volt elég akaraterőm folytatni. Nem mentem még idén sokat, cirka 200km-t, ami sokaknak nevetséges, bár ebben sok a terep, de kezdem magam egyre jobban érezni, és sok helyen mér simán feltekerek, ahol az elején még toltam. Itt jön az amikor az ember élvezi, hogy kint van a természetben.
2020. szept. 14. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Akit ennyire nem érdekel az egészsége, mert nem tudja felmérni a dolog súlyát, az egész egyszerűen buta ember, én pedig nem lennék együtt ilyennel.
2020. szept. 14. 13:06
 8/10 Ramos ökle ***** válasza:
80%

A hasra hízás a legveszélyesebb. Az már csak másodlagos, h nem is néz ki jól.

Ha nem érdekli az egészsége, azaz nem akar tenni, h jobb legyen, akkor bizony már nem vagy rá olyan hatással, mint régebben, már ha egyáltalán volt ilyen.

Ebből következik az is, h az sem érdekelné különösebben, ha emiatt elhagynád.

Ezek alapján érdemes átgondolni a kapcsolatodat, mert ha most ilyen a hozzáállása, akkor jobb nem lesz, csak rosszabb.

2020. szept. 14. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez amúgy komoly veseelégtelenségre is utalhat. Ha nagyon sok vizet gyűjt a szervezete, abból idővel az lesz, hogy a szíve nem bírja. Ez nem szimplán túlsúly kérdése, hanem simán lehet, hogy más is van, ami komoly problémát okoz.
2020. szept. 14. 13:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta hogy sok hasonló esetről hallott. Nem foglalkozik ezzel az üggyel.
2020. szept. 14. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!