Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasi állítólag semmire sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi állítólag semmire sem ér rá, se találkozni, se chatelni. Ez szerintetek is irreális?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk igazából együtt, de benne volt a pakliban. Szóvá tettem, hogy elhanyagol. Oké, sokat dolgozik, plusz a foci, eddig elhiszem. De hogy esténként ne legyen egy negyedórája beszélgetni, miközben látom, hogy szokott online lenni, ez gáz. Mondom, látom, nincs rá igényed. Azt mondja, ideje nincs. Hát persze. Szerintetek létezik ilyen? Szerintem kuka a dolog.

2020. szept. 11. 07:47
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Mit dolgoznak vajon 0-24-ben? :D
2020. szept. 12. 10:14
 32/34 Noren1989 ***** válasza:
Hàt, úgy hallottam, h a stricik így nyomjàk..
2020. szept. 12. 13:20
 33/34 A kérdező kommentje:
#32 ismersz valakit, aki hallota valakitől, hogy állítólag...?
2020. szept. 12. 13:23
 34/34 MolotovPunk ***** válasza:
Rád nem szán időt,másra igen,közben lehet több csajnak is udvarolgat a hátad mögött.
2020. szept. 22. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!