Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi állítólag semmire sem ér rá, se találkozni, se chatelni. Ez szerintetek is irreális?
Van egy bölcs mondás: az embernek mindenre annyi ideje van, amennyit szán rá.
Nyilván vannak bizonyos korlátok, de ezeken belül ő dönti el, hogy mire mennyit áldoz. Ha neki az élet alfája és omegája a munka, te meg valahol a sor végén kullogsz, akkor szerintem egyértelmű, hogy mit kell tenned.
Nem erdekled.
Hidd el, ha ennyire halogat stb. van valami a hatterben, amirol nem tudsz.
Veletlen nem "A" betuvel kezdodik a neve ? :D
Kb. ugyanigy jartam: juniustol augusztus kozepeig szorakozott velem. Cseteltunk egesz nap, telefonalt minden este...aztan szep fokozatosan mindig tobb es tobb munkaja lett, jottek a kifogasok stb. igy mindket randinkat lemondta, "munka" indokkal.
Kozben online es telefonon tepert ezerrel, de valahogy mindig volt valami halaszthatatlan dolog amit ô, csakis ô tud megoldani. Talalkozni nem igazan akart, de jajj, ô szerelmes belèm 🙈
Ebbol lett elegem :)
Azzal nem lenne gond, ha meggondolja magat vagy rajon, megsem tetszem annyira, de legyen toke elmondani :)🐀🐁🐀🐁🐀🐁
Igen, igazatok van, köszi.
#24 basszus, de, A betűs a keresztneve :DDD
Az én alanyom Gergő, "nagy ultrafutó" :D
20-as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!