Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasi állítólag semmire sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi állítólag semmire sem ér rá, se találkozni, se chatelni. Ez szerintetek is irreális?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk igazából együtt, de benne volt a pakliban. Szóvá tettem, hogy elhanyagol. Oké, sokat dolgozik, plusz a foci, eddig elhiszem. De hogy esténként ne legyen egy negyedórája beszélgetni, miközben látom, hogy szokott online lenni, ez gáz. Mondom, látom, nincs rá igényed. Azt mondja, ideje nincs. Hát persze. Szerintetek létezik ilyen? Szerintem kuka a dolog.

2020. szept. 11. 07:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%

Van egy bölcs mondás: az embernek mindenre annyi ideje van, amennyit szán rá.

Nyilván vannak bizonyos korlátok, de ezeken belül ő dönti el, hogy mire mennyit áldoz. Ha neki az élet alfája és omegája a munka, te meg valahol a sor végén kullogsz, akkor szerintem egyértelmű, hogy mit kell tenned.

2020. szept. 11. 11:33
 22/34 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj lányok, hogy nálatok a negyedóra az 5 perc=1 esetleg 2 órával.
2020. szept. 11. 11:59
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Neki minden fontos, csak a valós emberi kapcsolatok nem. Szuper.
2020. szept. 11. 14:48
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem erdekled.

Hidd el, ha ennyire halogat stb. van valami a hatterben, amirol nem tudsz.

Veletlen nem "A" betuvel kezdodik a neve ? :D

Kb. ugyanigy jartam: juniustol augusztus kozepeig szorakozott velem. Cseteltunk egesz nap, telefonalt minden este...aztan szep fokozatosan mindig tobb es tobb munkaja lett, jottek a kifogasok stb. igy mindket randinkat lemondta, "munka" indokkal.

Kozben online es telefonon tepert ezerrel, de valahogy mindig volt valami halaszthatatlan dolog amit ô, csakis ô tud megoldani. Talalkozni nem igazan akart, de jajj, ô szerelmes belèm 🙈

Ebbol lett elegem :)

Azzal nem lenne gond, ha meggondolja magat vagy rajon, megsem tetszem annyira, de legyen toke elmondani :)🐀🐁🐀🐁🐀🐁

2020. szept. 11. 18:30
 25/34 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van, köszi.

#24 basszus, de, A betűs a keresztneve :DDD

2020. szept. 11. 18:56
 26/34 A kérdező kommentje:
És igen, az utolsó bekezdésed annyira ül!!
2020. szept. 11. 18:57
 27/34 anonim ***** válasza:

Az én alanyom Gergő, "nagy ultrafutó" :D

20-as vagyok

2020. szept. 11. 19:29
 28/34 A kérdező kommentje:
Az ultrák se jobbak, mint a focisták? :D
2020. szept. 11. 21:56
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ah Kérdező hallod, kettővel is befürödtem :D első csak megfektetni akart, ez meg sose ér rá egy egyperces üzenetet lepötyögni se. :D
2020. szept. 11. 21:57
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Van nőjük, feleségük valószínűleg
2020. szept. 11. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!