Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi állítólag semmire sem ér rá, se találkozni, se chatelni. Ez szerintetek is irreális?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk igazából együtt, de benne volt a pakliban. Szóvá tettem, hogy elhanyagol. Oké, sokat dolgozik, plusz a foci, eddig elhiszem. De hogy esténként ne legyen egy negyedórája beszélgetni, miközben látom, hogy szokott online lenni, ez gáz. Mondom, látom, nincs rá igényed. Azt mondja, ideje nincs. Hát persze. Szerintetek létezik ilyen? Szerintem kuka a dolog.2020. szept. 11. 07:47
11/34 A kérdező kommentje:
#7 hát ez bonyolult, mondjuk úgy, hogy alakulófélben
2020. szept. 11. 08:10
12/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2020. szept. 11. 08:11
13/34 Noren1989 válasza:
Kifejtenéd a #11esedet, Kérdező?
14/34 anonim válasza:
Csak hülyit hidd el.
Ha majd kellesz neki üríteni elővesz, utánna kezdődik minden elölről.
F
15/34 A kérdező kommentje:
#13 bocs, inkább nem :) úgy érzem, irreleváns
2020. szept. 11. 08:25
16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát nem vele fogok megöregedni, az tuti.
2020. szept. 11. 08:26
17/34 anonim válasza:
Jobban is jársz hidd el, aki az alaluló kapcsolat elején ennyire érdektelen az később sem lesz jobb, csak te fogsz reménykedni, ha véletlenül bele szeretnél. Most enged el amíg tudod.
19/34 anonim válasza:
Arra van idő, amire szakítunk. Te nem érsz ennyit neki.
20/34 anonim válasza:
Ismerkedtem ilyen palival egészen a hét elejéig. Kb 1,5 naponte eresztett el 2-3 mondatot és amikor megmondtam, hogy ez így nekem kevés, akkor "csak baszogatni tudom". Oké, én ugyan nem baszogatom tovább, befejeztem.
Dolgozott, oké. Edz, oké. De hogy 5 perce nincs egész hétvégén, hogy megkérdezze, hogy mi van velem, az már konkrétan röhejes és gyenge kifogások halmazával jön. Egyszerűen nem érdekel és téged se érdekeljen. 5 perce mindenkinek van amit tud arra szánni, ami igazán érdekli. Őt nem érdekled, ahogy engem sem érdekelt a fentebb ecsetelt pali, hiába kamuznak meg próbálnak mindenféle indokot felhozni.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!