Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért szerettek annyira a menstruációtokról beszélgetni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
én nem szeretek, pedig lány vagyok
2010. aug. 5. 18:27
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem, hogy bárki is szeretne erről beszélni..
2010. aug. 5. 18:28
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
nekem mindegy, hogy a mensi a téma. nem jövök zavarba. különbenis az egy természetes dolog, sőt még irtó fontos a szerepe is. ha senki nem törődne a mensiével akkor lehet, hogy nem figyelnék mikor jön meg, és akkor simán kieshet egy hónap vagy több és akkor már a baba késő bánat.
2010. aug. 5. 18:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
és minek kell így becézgetni?
2010. aug. 5. 18:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

és a férfiak mért szeretnek arról beszélni hogy jól néznek e ki, meg hogy ideális a mérete?

ti is beszélhettek arról amiről akartok, mi mért ne tehetnénk.

amúgy én nem szeretek róla beszélni, nem azért mert zavarba jövök, hanem mert másra nem tartozik...

2010. aug. 5. 18:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Csak azért nem értem, mert például tök hidegen hagy titeket, hölgyeim, hogy vannak az ellenkező nem képviselői is a társaságotokban, és akkor is szerettek panaszkodni a fájdalmaitokról. (Persze, megértem, hogy vannak. De most nem ez a kérdés.)
2010. aug. 5. 18:32
 7/20 A kérdező kommentje:
Bár úgy gondolom, hogy valójában az balzsamozza a lelketeket, hogy erről - mint a férfiak számára felfoghatatlan fájdalomról - beszélhettek, és tulajdonképpen ez ad igazi varázst ennek a témának. Javítsatok ki, ha nem így van!
2010. aug. 5. 18:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem lesz hányingerem a "Mensi" szótól? :S
2010. aug. 5. 18:37
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

szóval neked kifejezetten a menstruációs görcsökkel van bajod.

tudod csak akkor lesz bármi jogod is egy rossz szót szólni erről, vagy belepofázni, ha már túléltél egy rohadtúl fájó egész napos görcsölést. és leszärom az ellenkező nemet. a nő hasában növekszik a gyerek, a nő szül, a nő tartja folyton karjában a gyereket.

ha valaha is menstruálsz avgy gyereket szülsz, akkor már nyugottan kiakadhatsz ezen. addig csak türd szépen.

köszöntem

L/18

2010. aug. 5. 18:40
 10/20 anonim ***** válasza:
93%

Először is, szerintem ne általánosíts :)

Másodszor, a menstruáció (és nőként én is rosszul vagyok a mensi szótól) természetes dolog. Így ha az illető rosszul van mert épp görcsöl a hasa, és valaki ebből rákérdez, hogy "miért, menstruálsz?", akkor rendben van, hogy a másik azt mondja, hogy igen. És nem, attól nem lesz jobb, hogy ti nem érthetitek a fájdalmunkat, hiszen ettől is vagyunk különbözők, nincs ettől felsőbbségérzetünk.

2010. aug. 5. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!